Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti megharagudnátok ha a párotok nem akarná facebookon nyilvánossá tenni a kapcsolatotokat? Többi lent.
A barátommal már 1 hónapja együtt vagyunk(friss a dolog), minden szuper tökéletes, és 2 nappal ezelőtt szóba hozta hogy ő ki szeretné rakni hogy kapcsolatban van. Mondom hát csak nyugodtan. Ezzel nincs is semmi gond, de ma célozgatott rá hogy miért nem jelöljük be egymást? Aztán próbáltam neki elmagyarázni hogy ennek semmi köze a kapcsolatunkhoz, de én nem szeretném kirakni. Nem azért mert nem vállalom fel, csak egyszerűen nem szeretem mikor kint van.Nekem kb 1500 ismerősőm van facebookon.ovodai csoporttársaimtól kezdve az általános iskolás ismerőseimen át a három középiskolában lévő ismerőseim, és az egyetemi ismerősők, az összes családtag, barátok, munkatársaim, főnököm, szüleim ismerősei, szóval MINDENKI. Nem igazán szeretném hogy mindenki ezzel nyaggasson, kutakodjon, esetleg keverje a sz.rt...Úgy érzem hogy ez csak kettőnkre tartozik! De a barátom ezt nem érti meg azt hiszi hogy azért nem akarom kirakni mert nem akarom felvállalni, vagy mert közben én más fiúkkal flörtölgetek... Ti hogy reagálnátok ???
Előre is köszönöm!
22 évesek vagyunk, nem tudom mennyire számít:)
Igazából én azt nem értem, minek boldog-boldogtalant ismerősnek jelölni, minek valakinek több, mint ezer ismerős? De ne érts félre, ezzel nem piszkálni akarlak, mindenki azt csinál a saját Facebook-jával, amit akar.
Nekem mindig olyan természetesnek tűnt, hogy ha valakivel komoly kapcsolatban vagyok, az felvállalom bárhol, utcán, ismerősök, ismeretlenek előtt, közösségi oldalon, stb. Mondjuk 1 hónapos kapcsolat azért ehhez még tényleg elég rövidke.
Meg nekem tényleg olyan ismerőseim vannak csak, akik előtt nyugodtan felvállalhatom a páromat és nem kell semmilyen kellemetlenségtől tartanom.
Mindettől eltekintve ilyenen összeveszni szerintem hülyeség.
Egy hónap az még nem kapcsolat.
De ha nagyon ragaszkodik hozzá, akkor állítsd be a saját adatlapodon úgy, hogy csak te és ő láthassa.
Az ő adatlapját viszont ő szabályozza.
Ekkor a te ismerőseid nem tudnak meg semmit, kivéve persze a közös ismerősök esetleg, a párod adatlapján keresztül.
Én soha nem raktam ki facebookra, hogy kivel vagyok kapcsolatban. A legjobb barátaim tudták, a többiek nem. Ez senkire nem tartozik igazából. És semmi köze ahhoz hogy komoly vagy nem komoly.
Az hogy jártok, a kettőtök magánügye. Semmi szükség rá, hogy mások erről fecsegjenek, vagy megpróbáljanak szétválasztani titeket.
Én azért haragudnék, ha akaratom ellenére közhírré tenné.
23/F
Köszönöm a válaszaitokat, mindegyikőtökkel egyet értek! Úgy érzem hogy engem is meglehet érteni és őt is. Nem akarok ebből ekkora ügyet csinálni, azt szeretném hogy mindkettőnknek jó legyen.
Kedves utolsó, ez első hallásra elég jó opció, viszont ha kiderülne akkor ez még jobban gyanúba keverne, meg hát őt se szeretném átcseszni:)) Majd kitalálom hogy hogy legyen, nagyon szépen köszönöm a válaszaitokat!!!
Én is azt szűrném le, hogy nem akar felvállalni, nem akarja, hogy megtudja nagyközönség, hogy van barátnője, mert akkor úgy nehezebben menne neki a másokkal való kavarás. Szerintem ezt nem tudod kimagyarázni, hogy miért nem akarod, hogy kint legyen. Na meg szerinted mindenki a te szerelmi életeddel van elfoglalva? Mit tudnának bekavarni, de most komolyan? Mi probléma származhatna belőle, ha tudnák ki a párod? Max ha kiváncsiak akkor megnézik az adatlapját, hogy hogy néz ki és ennyi. Nem értelek...Egyetértek a barátoddal, nekem is szörnyen szarul esne ha a pasim nem akarná mindenki előtt felvállalni a kapcsolatunkat!!
21L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!