Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan deríthetném ki biztosan, hogy mint nő bejövök e egy idősebb férfinak?
Figyelt kérdés
Munkám során szoktam vele néha találkozni, 1-2 hetente egyszer, 50 körüli, van párja, normális férfi,szóval az a típus aki ha tetszik is neki egy nő azt simán magában tartja. Jóformán csak a munka kapcsán szoktunk beszélni, néha másról is, de az ritka. Én amúgyis csendesebb vagyok, ő meg nem. Amúgy jó hangulatban tudjuk le a munkát, közvetlen de mégis távolságtartó, így tudnám leírni a kollegális kapcsolatunkat. Már valszeg nem sokszor fogok vele talizni, így nagyon szeretném tudni, hogy bejövős lennék e nála, anélkül, hogy gusztustalanul rányomuljak(amúgy se az én asztalom ez). Egy kicsit belezúgtam, emiatt szeretném tudni.2022. márc. 16. 20:56
11/17 anonim válasza:
Mit kapsz abból ha megtudod h mondjuk igen, bejössz neki? Utána mi van?
13/17 anonim válasza:
Nem lehet,hogy azért nem próbálkozik, mert jó a párkapcsolata?
14/17 anonim válasza:
Az egyik legjobb havernak úgy csavarta el az egyik kolléganője a fejét, hogy azt mondta neki, hogy egy esküvőre hivatalos és nem tudja melyik ruháját vegye fel és mutatott pár képet neki magáról és kikérte a véleményét. Állítólag jó fotók voltak, elég dögös volt rajta, dugás lett a vége.
16/17 anonim válasza:
“ 50 körüli, van párja, normális férfi,szóval az a típus aki ha tetszik is neki egy nő azt simán magában tartja. ”
Kizárt.
Miért tartaná magában.
Szereti a feleségét. Szállj le róla!
17/17 anonim válasza:
Értelek kérdező nő!
Ez igen nagyon kemény dió és szakasz és munka!
50 esztendős férfi vagyok, 20 évvel fiatalabbnak nézek ki!
A genetikai DNS miatt!
Sajnos az ez van, hogy a 20 és 30 esztendős nők igen nagyon akarnak!
Egy nyitott kapcsolatban élek a 3 szóval három,
45 + - 3, esztendős barátnőimmel!
Nem tudom elképzelni a az együttműködést és a az együttélést a fiatalabb nőkkel!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!