Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van esélyem 33 évesen újra párt találni, férjhez menni és esetleg gyereket szülni?
Figyelt kérdés
6 éve vagyok egyedül, voltak kapcsolataim de egyik sem volt igazi... teljesen feladtam, hogy leszek még boldog. :(2022. márc. 14. 16:47
21/24 anonim 

válasza:

Simán van még esélyed, sőt, még elvált anyuka is lehetsz, bármi megtörténhet.
23/24 moozygoo 

válasza:

"Egyik barátnőm 38 évesen ismerte meg a férjét, és 42 évesen szülte a fiát. Egészséges baba volt, nem volt semmi probléma. Sose értettem, mit kell ezen ennyit problémázni."
Két probléma van ezzel.
1- minél idősebb valaki, annál nehezebben 'párzik'. értem ezt úgy hogy egyre kevesebb kedve és energiája van kimozdulni ahol párt találhat, másfelől pedig a nők nehezebben esnek teherbe, a férfiaknak meg a spermája nehezebben jut el a célba (lassul, kevesebb lesz stb).
A másik ok, pedig az átlagéletkor.
Gondolj bele, ha 42 évesen megszülöd a gyereket, 60 éves leszel csak akkor, mikor még a gyerek 18 lesz ! Fél lábbal a koporsóban vagy és akkor még csak papíron felnőtt.
24/24 anonim 

válasza:

Azért akinek nem negyven pluszosan szült az anyja az elég könnyen beszél.... mondanám hogy próbáljatok ki, de azt ugye hiába. Én is sajant bőrömömon tapasztalva mondom hogy szegény gyerek akit negyven feletti anya szül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!