Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van esélyem 33 évesen újra párt találni, férjhez menni és esetleg gyereket szülni?

szegény gyerek, aki 42 éves anyától születik...
az, hogy megvan minden végtagja, és nem agy nélkül születik, nem azt jelenti, hogy nem járt szarabbul...

Nem kioktatni jöttem, de a boldogságot elsősorban NE másban, hanem MAGADBAN keresd. Tudom, hogy ez nehéz, nehéz ha hiába vannak az embernek barátai, családja, igénye van egy társra, egy kapcsolatra és ilyenkor könnyű egyedül éreznünk magunkat.
De nagyon sok embertől hallottam már ezt akik már sok kapcsolaton/hosszú házasságon/váláson stb túl voltak, hogy tényleg elsősorban ne másban próbalj boldogságot keresni.
Pont a napokban gondolkodtam el egy jelenségen annak kapcsán, hogy láttam egy ismerősnél hogy most nagyon szerelmes és a mostani párja az "örök szerelme". Begondoltam, hogy ez a pasi volt már házas. Feltételezem amikor megházasodott akkor az akkori párja/felesége volt élete szerelme. Most újra szerelmes és most a mostani nő az élete szerelme.
Szóval, hogy az emberek nagyon sokszor és nagyon könnyen dobálóznak ilyen kifejezésekkel. Mindig azt hiszik a jelenlegi az IGAZI. Közben azért életül során elmondják ezt pár embernek, hogy "te vagy az igazi".
És lehet hogy csak egy szófordulat, de mégis valahol kicsit visszásnak érzem.
Ebből csak azt akarom kihozni, hogy egyrészt néha talán túl nagy jelentőséget tulajdonítanak az emberek a szerelemnek ami baromira múlandó, másrészt nincs semmi garancia arra, hogy "életed szerelme" örökre veled lesz, DE mindig van esélyed találni valakit. Csak próbálj elsősorban magadban boldogságot találni.:)
De igen, VAN esélyed.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!