Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Barátnőm nővérével egymásba szerettünk mi legyen?
Figyelt kérdés
Vonzódunk egymáshoz nem tudom mi tévő legyek jobban szeretem már mint a barátnőmet, nem tudom meddig lehet ezt titkolni de ha kiderül nagyon nagy családi balhé lesz belőle. Együtt élnek szóval ha megyek hozzájuk elkerülhetetlen hogy ne találkozzak vele komolyan jobban várom hogy őt lássam mit a csajom,amikor náluk aludtam eddig egyszer csókolóztunk titokba nem bírtunk magunkkal egymásnak estünk. Ti mit csinálnátok a helyembe tanácstalan vagyok2022. márc. 14. 10:15
3/7 anonim válasza:
Én a helyedbe - ha már ekkora tapló voltam, hogy hagytam idáig fajulni a helyzetet - először is szakítanék barátnőmmel. Majd ha tényleg szeretem a nővérét és megéri nekem a családi cirkusz akár egy életre, akkor egy kis idő után felvállalnám az érzéseimet a nővére iránt. De csak ha szeretjük egymást és nem rontok el ezzel más emberi sorsot. Ezentúl felelősségteljesen, őszintén és gerincesen viselkednék.
4/7 anonim válasza:
Én, amíg csak lehet, dugnám mindkettőt. Aztán ha bukta van, angolosan távoznék.
5/7 anonim válasza:
Én meg az anyjukat bevenném harmadiknak. Elvégre belőlük vannak.
6/7 anonim válasza:
Jaaa, tényleg a mutter. Rakjál már fel valami videót róluk, legalább hagy verjük ki🤪
4#
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!