Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Nem vesznek komolyan az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem vesznek komolyan az érettebb hölgyek, mert túl fiatalos "gyerek" arcom van, mit tegyek?

Figyelt kérdés

Pár ismerős azt mondta, hogy az érettebb hölgyek (40-60ig), akik járnak bulizni, sok esetben nyitottak a fiatalabb férfiakra, akár csak egyszeri eggyüttlét gyanánt is...

Nagyon vonzók ezek a hölgyek, viszont mikor megpróbálok beszélgetni velük, érzem hogy "lenéznek"...

Arra gondoltam, hogy az lehet az oka, mert még "gyerek" arcom van, értem ezalatt a gyenge arcszőrzetet, valamint gondolom ha kicsit kigyúrnám magam, izmosabb, nagyobb lennék, jobbak lehetnek az esélyeim...mit gondoltok? 23/F

2022. márc. 13. 19:49
1 2 3
 21/21 anonim ***** válasza:

Én is megvagyok "verve" ezzel, hogy az idősebb nőkhöz vonzódom (nem én döntöttem el, hogy ezt így akarom). Azt vettem észre, hogy 25 felett már máshogy álltak hozzám. 23 évesen még túl fiatal vagy hozzájuk, még esetleg 30-40 év közöttieknél lehet jobban esélyed (legalább is nekem így volt).

Azért emeltem ki a válaszomba, hogy velem mi volt, hogy hangsúlyozzam, ez csak nálam volt így. És azért 1-1 ember tapasztalatából nem lehet egyértelmű következtetéseket levonni, de érdemes megvizsgálni.

Illetve a kinézet itt még fontosabb mintha a korosztályodban ismerkednél, mivel valószínűleg anyagilag, státuszban is feletted van egy idősebb nő, azért valami miatt vonzódni akar hozzád. Ez lehet a külsőd, esetleg a személyiséged. Viszont nem kell 10/10-esnek lenni, de vagy a sportos test vagy a szép arc az fontos.

2022. márc. 14. 10:56
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!