Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy srác szóba hozza a gyerek témát egy kapcsolat elején, azt komolyan gondolhatja?
A múltkor megkerdezte tőlem, hogy szeretnék - e gyerekeket, és hogy mennyit, én pedig azt válaszoltam, hogy igen, talán, else nagyon fiatalnak érzem még magamat ehhez, aztán mondta, hogy ő 2-t szeretne, de nyilván nem most gondolta ő sem, majd később.
Utána pedig egyszer sorozat nézés közben volt egy jelenet, amiben volt egy terhes nő, és megsimogatta a hasamat.
De ezenkívül is mond néha olyanokat, hogy pl ha jövőre lehet már utazni esetleg, akkor hová mehetnénk, szóval az érződik rajta, hogy hosszú távra tervez velem.
Csak eléggé meglepodtem, mert nagyon a kapcsolat elején vagyunk még, és a srác is csak 27 éves (mondjuk nagyon érett viselkedése van).
24L
Szerintem az a normális, ha ezekről az első 3-4 randin szó van, elvégre minek jönnék egyáltalán össze vele, nem hogy még komoly kapcsolatot építsek olyannal, akivel ilyen komoly kérdésekben nem egyezik a véleményünk?
Szóval szerintem ez nem jelent semmit.
Szerintem jó, ha az elején kiderül.
Én a childfree kategóriát képviselem, de mindig is őszinte voltam ezzel kapcsolatban. Nem hitegek senkit a gyerekkel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!