Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Ha egy srác szóba hozza a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha egy srác szóba hozza a gyerek témát egy kapcsolat elején, azt komolyan gondolhatja?

Figyelt kérdés

A múltkor megkerdezte tőlem, hogy szeretnék - e gyerekeket, és hogy mennyit, én pedig azt válaszoltam, hogy igen, talán, else nagyon fiatalnak érzem még magamat ehhez, aztán mondta, hogy ő 2-t szeretne, de nyilván nem most gondolta ő sem, majd később.

Utána pedig egyszer sorozat nézés közben volt egy jelenet, amiben volt egy terhes nő, és megsimogatta a hasamat.

De ezenkívül is mond néha olyanokat, hogy pl ha jövőre lehet már utazni esetleg, akkor hová mehetnénk, szóval az érződik rajta, hogy hosszú távra tervez velem.

Csak eléggé meglepodtem, mert nagyon a kapcsolat elején vagyunk még, és a srác is csak 27 éves (mondjuk nagyon érett viselkedése van).

24L

2020. jún. 29. 21:58
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Nezd...ezek a dolgok jobb ha mar az elejen kiderulnek. Szegeny nagyon pofara esne, ha egy csomo ido utan derulne ki, hogy pl. neked eszed agaban sincs szulni. Ezert jobb az ilyeneket mar az elejen tisztazni, igy senki sem vesztegeti az idejet.
2020. jún. 29. 22:01
 2/10 A kérdező kommentje:
Nem zavar, hogy megkerdezte, csak meglepodtem nagyon.
2020. jún. 29. 22:07
 3/10 anonim ***** válasza:
65%
Az én férjem az elején, amikor még csak "barátok" voltunk, elmondta, hogy szülésfóbiája van és képtelen lenne végignézni egy szülést. Azt, hogy valakinek gyereke lehet, a legszebb dolognak tartja az életben, de a szülést nem tudná megnézni. Én mondtam neki, hogy nekem is szülésfóbiám van és bár nem igazán szeretnék gyereket, azt végképp nem szeretném, ha az apuka bent lenne a szülésnél. Ő komolyan gondolta. Én a kedvéért vállaltam gyereket és kiderült számomra, hogy nem lett volna teljes az életem gyerek nélkül. A vajúdás alatt órákon át bent volt mellettem, ami nagyon jól esett, de szülésnél kiküldtem volna. Erre nem került sor, mert nem erősödtek meg a fájásaim, emiatt császár lett belőle, ahova nyilván nem jöhetett. De a szülés véres és premier plán részénél tutira kiküldtem volna. Na de nem ez a lényeg, hanem hogy tényleg komolyan gondolta. Viszont aztán megfordult és én szerettem volna második gyereket, a férjem viszont már nem. És ezt mindketten komolyan gondoltuk. Sajnos nekem már nem lesz több kisbabám, de örülök, hogy átélhettem és minden nap elgyönyörködök abban, ahogy fejlődik a kislányom.
2020. jún. 29. 22:19
 4/10 anonim ***** válasza:
95%

Szerintem az a normális, ha ezekről az első 3-4 randin szó van, elvégre minek jönnék egyáltalán össze vele, nem hogy még komoly kapcsolatot építsek olyannal, akivel ilyen komoly kérdésekben nem egyezik a véleményünk?

Szóval szerintem ez nem jelent semmit.

2020. jún. 29. 22:23
 5/10 anonim ***** válasza:
97%
Én első randin megkérdeztem, ez azért egy elég komoly dolog amit jó tudni. Aztán amikor következőnek találkoztunk és mellettünk sikítozott egy gyerek, egyből oltottam hogy "te is ilyet akarsz?" 😁😁
2020. jún. 29. 22:26
 6/10 anonim ***** válasza:
96%
Ez olyan dolog, ami meghatározhatja a kapcsolat sorsát, mert szerethetek valakit akármennyire nem tudnék együtt lenni vele úgy, hogy ő nem szeretne gyereket. Nekem ez egy nagyon fontos dolog, ugyan úgy, minthogy külföldön szeretne-e élni vagy itthon, mennyire szeret utazni, szeretne-e házasodni, vallásos-e stb. Jobb, ha az elején kiderül.
2020. jún. 29. 22:47
 7/10 anonim ***** válasza:
0%
Én viszont azt mondanám, hogy aki ennyire ragaszkodik ehhez és ilyen konkrét tervei vannak az kicsit sem látja reálisan a gyerekvállalást, fogalma nincs róla. Nekem ez egyértelmű vörös zászló lenne, az összes ilyen mentalitású férfi ismerősöm vagy lelépett a gyerek mellől vagy nem neveli, nem segít otthon csak fél órát gügyög hozzá és annyi. Kicsit sem apának való.
2020. jún. 29. 23:08
 8/10 anonim ***** válasza:
17%
Ő MOST komolyan gondolja, aztán majd kitisztul a feje és lehet mást mond. Az meg, amit itt írnak páran, hogy ez mennyire fontos. Elgondolkodtatok már azon hány párkapcsolatból lesz együttélés meg család? Na ugye, nagyon kevésből és nem a gyereken vagy hiányán mennek szét a legtöbben ez egy sokad rangú kérdés. Személyes példa én mindig bekamuzom a gyerekmániákus nőknek, hogy én is akarok kettőt, aztán idővel leredukálom a számot egyre. A mostanival is ezt csinálom, hogy már ő is csak egy gyereket akar, eredetileg nagy családot akart, szóval már csak egyet akar, ez meg majd halasztódni fog még egy pár évig.
2020. jún. 30. 00:03
 9/10 anonim ***** válasza:
100%
Nálam ilyen 2x volt, mindkét kapcsolatban megcsaltak. Szerintem nem szabad komolyan venni.
2020. jún. 30. 11:31
 10/10 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem jó, ha az elején kiderül.

Én a childfree kategóriát képviselem, de mindig is őszinte voltam ezzel kapcsolatban. Nem hitegek senkit a gyerekkel.

2020. jún. 30. 14:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!