Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem vesznek komolyan az érettebb hölgyek, mert túl fiatalos "gyerek" arcom van, mit tegyek?
Pár ismerős azt mondta, hogy az érettebb hölgyek (40-60ig), akik járnak bulizni, sok esetben nyitottak a fiatalabb férfiakra, akár csak egyszeri eggyüttlét gyanánt is...
Nagyon vonzók ezek a hölgyek, viszont mikor megpróbálok beszélgetni velük, érzem hogy "lenéznek"...
Arra gondoltam, hogy az lehet az oka, mert még "gyerek" arcom van, értem ezalatt a gyenge arcszőrzetet, valamint gondolom ha kicsit kigyúrnám magam, izmosabb, nagyobb lennék, jobbak lehetnek az esélyeim...mit gondoltok? 23/F
A 40-60-as korosztály 99,99%-a nem bukik 23 évesekre.
46 éves vagyok, de sírva röhögnék, miután kedvesen elküldtelek.
Legyél rocksztár!:)
Én a #11-el értek egyet. 45 éves vagyok, te kb. a gyerekem lehetnél. Eszem ágában sem lenne egy ilyen korú sráccal bármit is kezdeni.
Nem a szöveged miatt hanem azért, mert egy intelligens, érett nő a saját korosztályában keresgél, és nem a fiával egykorúak között. Még szexre sem.
A nők sem egyformák, tudom, hogy vannak olyanok akiknek ez bejön, de azok meg olyanok is, hogy tök mindegy nekik, hogy milyen szöveget nyomsz le nekik, akkor is "megállnak neked".
Szerintem a pszichés egészséged megőrzése érdekében a saját korosztályodban keresgélj. Ha meg anyakomplexusod van, akkor érdemes pszichológus felkeresni, hogy kiderítsétek, ez miért lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!