Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » A nők legtöbbje a szenvedést...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A nők legtöbbje a szenvedést és a tuskó férfiakat szereti?

Figyelt kérdés

2022. márc. 13. 18:19
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:

Igen, csak a tuskókat szeretjük, mert ők a férfiasak, mi meg hipergámok vagyunk. Aztán jövünk ide sírni a bunkó pasink miatt, de azért felcsináltatjuk vele magunkat, aztán dobjuk és összejövünk egy lúzer bétával, akivel meg felneveltethetjük a tuskó alfa gyerekét. Közben persze a bétát csaljuk más alfàkkal, és röhögünk gonoszul a markunkba.

Kíméld meg magad tőlünk, let's be gay.

2022. márc. 14. 14:46
 22/30 A kérdező kommentje:

20/

Nem mintha ugyan úgy nem lenne sok problémás nő.Sokszor az emberben akkor is lehet baj ha úgy látja,hogy nincs vele semmi hanem ő tökéletes.Nos nálad is elgondolkodhatsz vajon miért nem találsz és,hogy valóban olyan vagy e amilyennek állítod magad vagy kell e egyáltalán kihangsúlyozni.Egy a lényeg ma minden nehéz.

2022. márc. 14. 15:05
 23/30 anonim ***** válasza:

Ez így van.

Hibátlan ember nincs.

Sajnos az is hibának számít, ha az emberbek nincs elég önbizalma, és nem elég határozott. Ez is meggyilkolja a társkeresést.

Olyan válogatósak lettek a nők, higy az ember már szinte fél tőlük.

Röhej, de sajnos a nőktől manapság félni kell, ha nem vagy szép és sármos, mert akkor semmibe vesznek.

2022. márc. 14. 15:29
 24/30 anonim ***** válasza:
Sokan beleválasztanak mert nagyon macsónak gondolják, vagy érzik. Aztán a rózsaszín köd elmúltával meg rájön hogy mekkora hülye volt. Jobb esetben házasság és gyerek előtt kiderül ez. Rosszabb esetben csak utána.
2022. márc. 14. 15:45
 25/30 A kérdező kommentje:

23/

Ezt átérzem én is tartok tőlük már kicsit.

2022. márc. 14. 20:45
 26/30 A kérdező kommentje:

24/

Vannak olyanok akik sorozatosan úgy választanak de nem fogják fel miért van az,hogy mindig megjárják.Én is ismerkedtem egy nővel azért nem azt írom,hogy ismerkedek mert már kezdem leszarni a sok hülyesége miatt akivel állítólag elbánt a párja hosszú kapcsolat volt mondjuk nem tudom ,hogy csak a férfi hibázott e... De fura egy nő ismerkedni kezdtünk tavaly próbáltam randira hívni de mindig talált valami kifogást aztán egy ideig alig beszélgettünk idén meg ő kezdte el mondani mikor találkozunk már aztán mindig kitűzött egy időpontot de mindig kitalált valami kifogást,hogy akkor miért nem találkozunk.Fel is húzot a hülyeséggel őszintén meg is mondtam a véleményem mondtam írjon ha úgy érzi én nem zargatom,aztán egy dolog mitt 1 hét múlva rám írt valószínű látott valahol és megint beszélgetni kezdtünk azt mondta ha nem látott volna lehet nem írt volna.Aztán sikerült a találkozó jól ment de most megint jön a hülyeséggel hogy ő nem is akar senkit nem minthogyha valaki más lenne jó egyedül de van mikor magányosan sírva alszik el meg a romantikus filmeket nézi azon sírdogál.Viszont végig úgy éreztem érdeklem mert olyan dolgokról is kifaggatott ami normális ismerkedésnél nem szoktak kérdezgetni,na de ő tudja kicsit elegem lett az idiótákból.Álmodozzon csak a majd egyszer májusi esküvőjéről a tökéletes férfival meg a gyermeke születéséről a tökéletes férfitól,azt mondta majd az idő elhozza a dolgokat magától.Na ja :)

2022. márc. 14. 20:52
 27/30 anonim ***** válasza:

26:

Ő az a tipikus aki sose tudja mit akar, de azt azonnal akarja és nem érti miért nem találják ki mit akar, de a barátnőinek elmondja típus.

2022. márc. 15. 09:12
 28/30 A kérdező kommentje:

27/

Azt mondja majd az idő elhozza úgyis mindig úgy szokott lenni.De mondtam neki álmodozhat romantikus álmokat de csak úgy nem lesz semmi.Viszont egyszer azzal is felidegesített,hogy ő mondta találkozzunk aztán megint talált ürügyet de maga mondta el később,hogy mással randizott.Viszont azt is látom,hogy neki tényleg senki nem jó mert mondta,hogy jó pár férfivel randizott már és volt aki el akarta költöztetni magához holott ő nem megy sehova onnan ahol van vagy már első randi után bele szerettek és szerelmet vallottak.Na most én egyik se vagyok mindenhez normálisan álltam tavaly nyáron ismerkedtünk meg elsőnek én próbáltam randira hívni ahogy írtam aztán feladtam később ő kezdett írogatni és randi időpontokat adni amit ürügyekkel lemondhatott míg egyszer találkoztunk most meg alig beszélünk naponta pár szót fura egy nő.Mondjuk barátom azt mondja ilyen nővel nem vesztek semmit sem,pedig tetszene amúgy.Mikor megkérdeztem a következő találkozást azt mondta erőszakos vagyok,egyébként én írtam vagy írok rá mindennap magától meg nem kérdezné mi újság van velem max nagy ritkán a múltkor is kétszer csak azért mert kicsit beolvastam neki.Amúgy arról álmodozik,hogy a párja aki ugye nincsen majd májusban gyönyörű időben veszi el őt feleségül.De aztán lehet később bekap majd még egy idiótát kevés az önbizalma is én jeleztem neki mindig,hogy szép meg ilyenek,olyankor jó voltam.,,

2022. márc. 15. 12:40
 29/30 anonim ***** válasza:
Oké, akkor ezek szerint te meg a hülye tuskó nőket szereted. Teljesen egyértelműen leszar téged, játszadozik veled, te meg loholsz utána. És akkor még te szidod a nőket, hogy a bunkókra mennek.
2022. márc. 15. 14:52
 30/30 A kérdező kommentje:

29/

Isten igazán már nem loholok utána mert már meguntam a dolgot,nem is nagyon írok neki.

2022. márc. 15. 18:27
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!