Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Miért vagyok féltékeny valaki...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért vagyok féltékeny valaki miatt, aki sosem volt az enyém?

Figyelt kérdés
Nézegetem a képeiket a párjával és sírva gyűlölöm őket. Tudom, hogy ez nem oké, de annyira érzem, hogy mi ketten összetartozunk. Nem bírom elfogadni, hogy nem akarja belátni, hogy bekünk együtt kéne lennünk. Már nem tudom mit csináljak vele meg magammal, utálom az egészet elegem van rohadtul mindenkiből, az egész nyomorult életből. Ide is utálok írni. Beszélni se akarok senkivel. Csak ne léteznék. Nem megy semmi.

2021. jan. 15. 09:22
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
91%
Már megint te vagy? 😒
2021. jan. 15. 09:34
 2/19 anonim ***** válasza:
100%
Pszichológus
2021. jan. 15. 09:35
 3/19 anonim ***** válasza:
100%
Mert elmedbe nincs rend.. attól meg hogy te vonzodsz hozza meg szuveren leny.. es tartsd tiszteletben az o döntését
2021. jan. 15. 09:42
 4/19 anonim ***** válasza:
100%

"Ide is utálok írni."

Akkor megtennéd, hogy ezentúl nem is fogsz?

2021. jan. 15. 09:44
 5/19 anonim ***** válasza:
100%
De minek nézegeted őket? Szokjál le erről és foglald el magad. Az a bajod, hogy rohadtul ráérsz.
2021. jan. 15. 09:46
 6/19 anonim ***** válasza:
100%
Minden napra jut egy kérdés? Tiltsd le és menj hangyát számolni. Ha nem foglalkoznál vele rájönnél, hogy nem is illetek össze.
2021. jan. 15. 09:49
 7/19 A kérdező kommentje:
De nem tudok nem foglalkozni vele.
2021. jan. 15. 09:54
 8/19 anonim ***** válasza:
100%
Ennyire nincs életed a sóvárgáson kívül? Család? Barátok? Hobbik? Tanulmányok? Munka? Ezekre kéne inkább időt szánnod, és nem egy olyanra vágyni, akinek te nem kellesz.
2021. jan. 15. 09:56
 9/19 A kérdező kommentje:
Nekem ő volt az életem.
2021. jan. 15. 09:56
 10/19 anonim ***** válasza:
100%
Egy életed van de nyugodtan csessz el egy csomó időt arra, hogy olyan után sírsz aki nem akar téged. A te dolgod. Éveket, évtizedeket is el lehet vele tölteni. Nem tudom hány éves vagy mert egyik kérdésedben sem láttam de úgy viselkedsz, mint egy 15 éves. Ha ennél idősebb vagy kapd össze magad, mert érzelmileg sokkal fejlettebbnek kellene már lenned.
2021. jan. 15. 10:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!