Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy párkapcsolatban 10év korkülönbség sok?
Figyelt kérdés
2022. márc. 13. 15:38
1/9 anonim válasza:
mihez képest, nem mindegy te vagy 20 és a másik 10, vagy fordítva...
2/9 A kérdező kommentje:
Én vagyok a nő 23 a férfi az idősebb
2022. márc. 13. 15:44
3/9 Lachesys válasza:
Miért tetted fel ezt a kérdést?
Ha itt azt írják, hogy sok, akkor nem kezdesz vele? Vagy befolyásol? Mert akkor nem vagy érett egy komoly kapcsolatra.
Az én ferfim is 13 évvel idősebb, de sosem merült fel bennem ez mint kérdés. Az igen, hogy osszeillunk-e, vagy zavar-e ez vagy amaz. De maga a kora? Az csak egy szám, neked kéne eldönteni és tudni, hogy mit akarsz. Nézd meg az Elegia című filmet. Ott pl a férfi van erre ragorcsolve, aki idősebb, hogy most mi lesz.
4/9 anonim válasza:
10 a max, szóval a te döntésed...
6/9 anonim válasza:
Nem sok. Én szintén nő vagyok, 18 évesen kerültem bele ilyen kapcsolatba, és működött évekig. Az élethelyzettől, és a felek hozzá állásától függ. Jelenlegi kapcsolatomban is 7 év van a párom javára, semmit se számít.
7/9 anonim válasza:
Nemsok? Igazabol de, de meg elfogadhato a korkülönbség
9/9 anonim válasza:
A szüleim között 12 év van és nagyon jól megvnnak 36 év együttlét után is. Köztem és a vőlegényem között is több, mint 10 év van, nagyon jól megvagyunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!