Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoltok 20 èv korkülönbségről egy párkapcsolatban? Számítana mások véleménye?
Egyrészt, sosem mások miatt választok vagy nem választok valamit. Viszont olyan barátaim vannak, akiknek adok a véleményére, ha valami nem tetszik nekik, racionálisan megindokolják, miért nem, de amúgy tiszteletben tartják a döntésemet, és csak akkor fújolnak, ha tényleg nagy gáz van. Ergo végiggondolom az ő érveiket.
Másrészt, én nem jönnék össze egy 20 évvel idősebb pasival. Amíg mindketten fiatalok vagyunk, de felnőttek, önállóak, aktívak, addig van rá esély, hogy nem lesz probléma. De amikor én 45-50 leszek, ő már nyugdíjas. Hacsak nem eszméletlenül fitt és jó a genetikája, akkor az évek előrehaladtával nőni fog a kettőnk közti különbség ilyen téren. Én szeretném megadni magamnak az esélyt, hogy a másikkal együtt öregszünk meg, hogy kevesebb esélyem legyen fiatalon özveggyé válni, stb. SOk mindent nem lehet elkerülni, nyilván, de amit lehet, azt igyekszem.
De itt azért már generációs különbségek is erősen közbeszólhatnak, pl. anyám részben ezért is vált el a nála 25 évvel idősebb apámtól. Ahogy idősödtek, fater egyre begyöpösödöttebb lett, egyre jobban ragaszkodott a régi dolgokhoz, egyre nehezebb volt kimozdítani.
Nyilván kivételek mindig vannak. De ilyesmiről kisebb-nagyobb mértékben az összes olyan ismerősöm beszámolt már, ahol nagyobb a korkülönbség, de a fiatalabb fél is középkorú már.
Először is a normális ábrát elmondja a véleményét és nem fujjog.
Senki véleménye nem kéne, h számítson. Te érzed mi van és hogy működik e, csak rajtatok múlik.
Annyit elárulnál hány évesek vagytok?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!