Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Mit gondoltok 20 èv korkülönbs...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit gondoltok 20 èv korkülönbségről egy párkapcsolatban? Számítana mások véleménye?

Figyelt kérdés
Beleszerettem valakibe, aki 20 évvel idősebb. Nincs volt felesége, vagy gyerekei. A barátaim nagyon elítélnék ezt a kapcsolatot, most is gyakran “fujjolnak”. Én tényleg nem akartam szerelmes lenni belé, egyszerűen így alakult. Hónapok óta csak ismerkedünk, nem volt köztünk még semmi.

2022. jan. 9. 11:55
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
4%
Azért nézz utána, hogy biztos nincs-e családja. Hallottunk már sok ilyet :)
2022. jan. 9. 22:21
 12/13 Cubina ***** válasza:
87%

Nem mindegy, hogy hány évesek vagytok. Ha te 10-en éves, ő meg 30-as, az sok. Ha 20-on éves vagy, némi lemondással esetleg működhet.

Egyet ismerek, ahol a lány 16 volt, az ember meg 32. Levette a lányt a lábáról a "sok eszével", ami csak azért tűnt soknak, mert a korából adódóan okosabbnak vélte a lány. Az iszákos szülők még örültek is az abszurd kapcsolatnak. Kb. másfél évig voltak együtt, a férfi ment állandóan bulizni a tinédzser lánnyal és a barátaival, nem vette észre, hogy igencsak nem való közéjük, és senki se örül neki. Mostanában hagyta ott a lány a férfit, mert elege lett, hogy folyton oktatja, tanítgatja, mindig megmondja, hogy mit tegyen és hogyan. Itt jött elő a nagy korkülönbség.

Van egy barátnőm, aki mindig is az idősebb férfiakat szerette. 24 éves korában jött össze a 49 éves párjával, és azóta is együtt vannak. Ő most 45, a párja 70. Cukorbeteg, más bajai is vannak már, a barátnőm ápolja, kitart mellette, mert szeretik egymást. Még a gyerekszülésről is lemondott (pedig nagyon akart volna gyereket), mert a párja a kora miatt már nem akart gyereket. Szóval feláldozta magát és a vágyait a kapcsolat miatt.

Én 19 voltam, amikor összejöttem a 35 éves barátommal. Eleinte azt hittem, minden szép és jó, de lassanként előjöttek a korkülönbség miatti problémák. Teljesen máshogy gondolkodott mint én, komoly volt, ami érthető is, de elvárta tőlem, a 19 évestől, hogy úgy gondolkodjak, mindent úgy csináljak, mint ő. Mindig kioktatott, lehülyézett, állandóan veszekedett velem, míg végül 4 év után meguntam és elhagytam úgy, hogy pont a szakítás előtt lettem terhes.

Így egyedül neveltem fel a gyerekemet, de nem bántam meg, mert így nyugalmam volt.

Szóval a tapasztalatok szerint nem működik/nem tartós egy 10-en éves és egy 30-as kapcsolata, de a lány 20-as évei közepétől már működhet, ha mindketten dolgoznak a kapcsolatért.

2022. jan. 10. 07:46
 13/13 anonim ***** válasza:
100%
Az első komolyabb barátnőm,majd később a feleségem 21 évvel volt idősebb.13 csodás évet húztunk le együtt,de az utolsó évben már olyan mértékben féltékenykedett amit nem tudtam elviselni,ezért váltunk el.
2022. jan. 10. 10:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!