Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Túl nagy korkülönbség, vagy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Túl nagy korkülönbség, vagy belefér? 23/L és 34/F.

Figyelt kérdés

Nekem mindig a korombeli fiúk tetszettek, mindig úgy voltam vele, hogy max 5 évvel lehet nálam idősebb, de őt mégis megszerettem.

Mindent imádok benne, csak a korkülönbséget egy picit sokallom, szerintem az én szüleim nem túlzottan örülnének, az ő szülei meg fogalmam sincs, hogy reagálnának, mert még nem ismerem őket.

Ti mit gondoltok erről, mit tegyek?

2022. márc. 8. 04:06
A kérdező szavazást indított:
Megér egy próbát.
Ez a korkülönbség belefér/normális.
Szerintem nagy a korkülönbség.
36 szavazat
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
38%
Nekem sok lenne, úgy éreznem, hogy kettőnk közül ő a felnőtt én pedig a gyerek.
2022. márc. 8. 06:19
 2/15 anonim ***** válasza:
100%
Egy napja sincs, hogy felraktak egy hasonló kérdést, pont ugyanezzel a korkülönbséggel, csak ott a szülők véleményét kérték ki.
2022. márc. 8. 06:40
 3/15 anonim ***** válasza:
89%

Egyrészt, te döntsd el, hogy neked sok-e. Nekem nem fér bele 12 év korkülönbség, de mivel én nem te vagyok, nem érsz sokat a válaszommal. Van, akinek nem sok, és simán működik.

Másrészt, amíg ennyire függesz a szüleid véleményedtől, lehet, hogy inkább meg kéne maradnod a korodbelieknél...

2022. márc. 8. 06:50
 4/15 anonim ***** válasza:
100%
Hogyha mindent imádsz benne, meg kell próbálni! Ugyanakkor fontos, hogy azért légy vele együtt amilyen, nem azért ami lehetne!
2022. márc. 8. 06:51
 5/15 anonim ***** válasza:
10%
Attól függ,milyen kapcsolatot terveztek,de sztm belefér.
2022. márc. 8. 07:04
 6/15 anonim ***** válasza:
47%
Belefér. Nagyszüleim között 10 év volt és ők akkor ismerkedtek meg, amikor papa 30, mama 20 éves volt. Utána volt egy 46 évig tartó házasságuk. És nem falusi parasztok voltak, hanem városi értelmiségiek.
2022. márc. 8. 07:32
 7/15 anonim ***** válasza:
63%
Túl nagy. Te még gyerek vagy, ő már felnőtt. Valószínűleg egyébként is csak szexre kellesz neki.
2022. márc. 8. 07:56
 8/15 anonim ***** válasza:
65%
"Valószínűleg egyébként is csak szexre kellesz neki." - kétszer elolvastam a kérdést, de nem sikerült rájönnöm, hogy ezt a következtetést melyik szóból vontad le.
2022. márc. 8. 08:15
 9/15 anonim ***** válasza:
100%
Miért agyalsz ezen? Ha működik a dolog, akkor legyetek boldogok! Feleslegesen kattogsz rajta, mert a magad alkotta szabályaid rabja vagy. Felnőtt ember lettél, elvileg ti még érettebbek is vagytok, mégis idegenek tanácsát várod egy személyes dologban.
2022. márc. 8. 08:25
 10/15 anonim ***** válasza:
0%

Egy ideig bizalmatlan lennék egy nálam ennyivel fiatalabb nőnél, de nyilván megismerném , hogy kiderüljön mi lesz belőle...

A 22-23 éves nőknél akik ennyivel idősebb férfiakkal ismerkednek, kb. mintha arra utaznának, hogy neki már biztos van lakása vagy háza, fix jó fizetése, szóval nekik csak bele kell költözni a tutiba..

2022. márc. 8. 08:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!