Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Túl nagy korkülönbség, vagy belefér? 23/L és 34/F.
Nekem mindig a korombeli fiúk tetszettek, mindig úgy voltam vele, hogy max 5 évvel lehet nálam idősebb, de őt mégis megszerettem.
Mindent imádok benne, csak a korkülönbséget egy picit sokallom, szerintem az én szüleim nem túlzottan örülnének, az ő szülei meg fogalmam sincs, hogy reagálnának, mert még nem ismerem őket.
Ti mit gondoltok erről, mit tegyek?
"kétszer elolvastam a kérdést, de nem sikerült rájönnöm, hogy ezt a következtetést melyik szóból vontad le."
Abból, hogy 23/L és 34/F.
Aha, mert az összes 34 éves férfi csak és kizárólag szexet akarhat egy 23 éves nőtől.
Ellentétben pl. a 26 éves férfiakkal akik romantikus naplementés tengerpari lovaglást 80 éven át?
Ez elég durva egyszerűsítés részedről a 2 ember ismerete nélkül kizárólag az életkoruk alapján. (Az enyém is, de az irónia.)
"Aha, mert az összes 34 éves férfi csak és kizárólag szexet akarhat egy 23 éves nőtől."
Ezért írtam bele a mondatba a "valószínűleg" szót ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!