Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Aki jött már össze kollégájáva...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Aki jött már össze kollégájával (nem csak kalandra, hanem mert komolyan egymásba habarodtak), hogyan, mennyi idő alatt alakult ki a kapcsolat?

Figyelt kérdés
És hogyan tudtátok kezelni a munkahelyen? Pozitív és negatív tapasztalatok is érdekelnek.
2022. márc. 12. 18:38
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

Ő azt mondja, azonnal észrevett, amikor belépett. Én kb 1 évvel később vettem észre. Akkor lettem szingli.

Bent motivál, izgisek az elkapott pillanatok, amikor összenézünk.

Kiszúrták a kollégák, de nem foglalkoznak vele ( kb annyi volt, megkérdezték " ti jártok?" v " jól néztek ki együtt".) Nincs napi munka kapcsolatunk, ami jó.

2022. márc. 12. 18:49
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

2 év munkahelyi ismeretség és (közben) 1 év barátság után jöttünk össze. Nem kellett kezelni a munkahelyen, ugyanis azután vállaltuk fel a dolgot, hogy az egyikünk felmondott. Pedig voltunk is együtt nyaralni, utazgattunk, de nem kötöttük az emberek orrára bent, hogy kivel.

Nem akartuk, hogy esetleg kikezdjék a dolgot pletykákkal, vagy kavarjanak stb. Ki tudja. Ugyanúgy viselkedtünk a munkahelyen egymással.

Később amikor megtudták, pozitívan fogadták a (ex)kollégák, volt aki azt mondta, hogy sejtette, de egyébként mindenki örült nekünk, mert tudták hogy jó barátok is vagyunk.

2022. márc. 12. 18:52
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

Semmi. Összejöttünk, együtt voltunk, mindenki tudta. Volt néhány más pár is. Ha arra járt, mert felém volt dolga, adott egy puszit, hozott kaját, ha ráértünk, beszélgettünk kicsit, ilyenek. Nem is értem, egyesek miért csinálnak ebből problémát.

Amúgy együtt vagytok semmi gond, a baj, szakítás után jöhet. Nálunk jött is, én felmondtam.

2022. márc. 12. 20:13
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

Bő két év munkahelyi ismeretség után történt meg, hogy összejöttünk. Ő titkolni akarta, de aztán mindig én voltam a hibás, ha ugyanúgy viselkedtem vele a munkahelyen, mint bárki mással.

Szerencsére hamar kiismertem a magánéletben is, és pár hónap múlva szétmentünk. Így aztán külön öröm, hogy egyébként azóta is alig találkozunk a munkahelyen. Már nem hiányzik, csak néha bosszant, hogy összességében mennyi időt, energiát stb. pazaroltam rá.

2022. márc. 13. 00:39
 5/8 anonim ***** válasza:
100%

Kb. 3 év után. Mindketten házasok voltunk, ismertük egymás házastársát. Aztán csak úgy megtörtént. Mindketten elváltunk, és néhány év együttélés után összeházasodtunk. A munkahelyen vegyes fogadtatásban részesült a kapcsolatunk, ki örült neki, ki helytelenítette, másokat meg nem érdekelt. Később mindketten állást változtattunk.

N

2022. márc. 13. 08:39
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Pár hónap után. Eleinte titkoltuk, de ahogy komollyá vált a dolog bevállaltuk. Örültek neki a többiek:)
2022. márc. 13. 14:13
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
1 éve volt nálunk. Megvolt az összhang, elhívott moziba. Ennek 7 éve. Azóta házasok vagyunk. Amikor oda jött, volt kapcsolatunk.Én 8 évet adtam fel, ő 6 évet. De nem csaltunk meg senkit.
2022. márc. 26. 23:08
 8/8 anonim ***** válasza:
2 éve dolgozunk együtt, 2-3 hónapja kezdtem őt érdekelni és fordítva. Előtte ő kifejezetten utált, legalábbis a viselkedése ezt sugallta, én semleges voltam. Karácsony után tört meg a jég, valahogy elkezdtünk beszélgetni. A munkára nincs rossz hatással, engem inkább doppingol, mert egyszerűbb most nekem arra koncentrálni, kicsit kizárni a külvilágot. Fogalmam sincs, mi lesz belőle, iszonyatosan nehéz, hogy elkerüljem (sokéves kapcsolatom van, ő szingli). Hol én, hol ő kerüli a másikat, aztán nem bírjuk tovább, és újra beszélünk, nézzük egymást. A kollégák némelyike nem is tud róla, 1-2 vigyorog, ha lát minket együtt, még nagyon negatívan, támadóan senki nem viszonyult ehhez, de van ott más pár is.
2022. márc. 27. 04:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!