Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Kikezdett a kollégájával a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kikezdett a kollégájával a szemem előtt. Vagy túlreagálom?

Figyelt kérdés

A sztori lényege, hogy meghívtak egy szalonnasütésre a hivatali kollégák és kikötötték, hogy mindenki hozza magával a párját. Én is vittem. A nagy tömegbe feltűnt a barátom kollégája( aki egyedül jött mert a pasija most dobta), és ő volt az egyetlen akit ismert a vőlegényem, ezért beszélgettek sokat. Egy idő után feltűnt, hogy a csaj körül legyeskedik inkább mint hogy velem legyen. (olyan érzés volt így, mintha én jöttem volna egyedül)

Együtt nevetgéltek meg új kollegáknak is bemutatta a barátomat. Én mélységesen fel voltam háborogva. Kicsi kellett, hogy felpofozzam a barátomat mindenki előtt.

Hazaérve közöltem, hogy szaaarul esett amit csinált, mire ő annyit mondott, hogy az ördögöt látom a csajba. Az tény h nem szimpi, de nem rá voltam mérges hanem a vőlegényemre. Szerintetek van okom aggódni? Ti hogy reagáltátok volna le a helyembe? Mindenkinek zöld

2014. jún. 16. 01:51
 1/8 anonim ***** válasza:
98%
Örült neki, hogy legalább egy ember van akit ismer. Te meg ismersz mindenkit, egyébként is a te céges rendezvényed volt, ezért hagyott a kollégáiddal. Én nem is értem mi értelme van ilyen eseményekre elhívni a házastársakat. Ha te szemlátomást rosszul érezted magad, egyedül, akkor azt tényleg észrevehette volna.
2014. jún. 16. 02:31
 2/8 anonim ***** válasza:
69%
Na az első se semmi. Valszeg nekem is szarul esett volna a szitu, de téged legalább elvitt magával. Az én exem, ha ilyen volt el se vitt. Szóval, ha nem akarta volna, h ott legyél, és valóban ki akart volna kezdeni a csajjal, akkor nem visz el, hidd el ő biztos nem akkor tudta meg, h nincs pasija. Ha csak simán higgadtan mondtad a párodnak, h szarul esett, az szerintem jogos volt, deha totál kiakadva, akkor túlreagáltad. Szerintem aggódni soha semmi oka nincs az embernek, én ugyanis azt vallom, hogy ráérek akkor így tenni, ha már adott a baj, elvégre minden napnak meg van a maga baja, minek készítsem ki magamat előre olyanért, ami még meg se történt. Én a helyedbe végig a párom mellettem lettem volna, és nem messziről nézegettem volna, h a csajjal van, hanem én is beálltam volna beszélgetni velük. így viszont most gondolom volt egy pocsék élményed, és még a féltékenység is, illetve az aggódás is eluralkodott rajtad. Pedig tényleg, ha lenne okod rá, azért azt nem az orrod előtt tenné meg.
2014. jún. 16. 02:39
 3/8 anonim ***** válasza:
69%
Ja bocs, már késő van, most esett le, h te vitted el őt, de végül is a lényegen, amit írtam azon nem változtat semmit se.
2014. jún. 16. 02:42
 4/8 anonim ***** válasza:
23%

Szerintem kérdező, te a menyasszony státusznál nem fogsz előbbre lépni a ranglétrán!

Igen, túlreagáltad! De nagyon!

2014. jún. 16. 08:12
 5/8 anonim ***** válasza:
100%

Én nem értem.. Ha te vitted a te kollégáiddal a párodat, akkor egyedül hogyan lehetet ott a párod kollégája?

Egyébkent en ot helyben odamentem volna, és belekapcsolódtam volna beszélgetésbe... Ha akkor is feltűnően a másik irányba húz, akkor közöltem volna, hogy mennék haza, és hazafele elmondtam volna a problémámat... Nem elhisztiztem volna, ez fontos..

2014. jún. 16. 08:16
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Ha nem lettem volna már én is ilyen szituban, mint a férjed, akkor valószínűleg neked adnék igazat, de így sajnos nagyon meg tudom őt érteni. Én a másik oldalon voltam. Mentem a párommal céges bulira, egy árva embert nem ismertem, a szakmához egy szót nem tudok hozzászólni (informatika). Gondolhatod, amikor megláttam ott egy egy ÁLTALÁNOS ISKOLÁS volt osztálytársamat, akivel sose voltam túl jóba, kb 10 éve nem találkoztunk, de nagyjából a nyakába tudtam volna ugrani örömömben.... Oda is mentem hozzá és jól elsztorizgattunk a régi időktől, meg hogy ki mit tudok a többiekről. Órákon keresztül. De ebből a férjem abszolút nem csinált ügyet, szép is lett volna, ha ezért "kicsi kellett volna hogy felpofozzon mindenki előtt". Megjegyzem az volt az első és utolsó ilyen buli amire elmentem vele :D
2014. jún. 16. 09:34
 7/8 anonim ***** válasza:
52%
Hisztis vagy... Felpoztad volna, ennyiért? :D És az ilyen nők mennyasszonyok..
2014. jún. 16. 10:11
 8/8 anonim ***** válasza:
81%

"Egy idő után feltűnt, hogy a csaj körül legyeskedik inkább mint hogy velem legyen."

Én egy ilyen bulin, ahol a párom kollégái vannak, és egy ismerősöm, pár szó után a páromhoz csatlakoztam volna vissza, és nem együtt kacarászok mással.

Én meg tudom érteni, hogy rosszul esett, bár a felpofozásig én nem jutnék el.

2014. jún. 16. 12:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!