Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A Föld nőnek hány százaléka menne feleségül Elon Musk-hoz?
Figyelt kérdés
Musk a világ egyik leggazdagabb embere, emellett egy intelligens, és van egy normális megjelenése is.2022. márc. 11. 13:55
21/43 anonim válasza:
Nekem is többet ér a nyugalmam a pénznél. Meg az hogy normális neve legyen a gyerekemnek ne valami krikszkraksz😂
22/43 anonim válasza:
#19-es voltam, még hozzátenném, hogy Grimest kifejezetten sajnálom (bár sokak szerint nem szorul rá a sajnálatomra), és jobb (méltóságteljesebb) sorsra érdemes embernek tartom.
23/43 anonim válasza:
Nem tudom, nem ismerem. Az tény, amiket leírtál, de milyen lehet, mint magánember? Egyáltalán van magánélete? Annyi és akkora céget irányít, hogy ember legyen a talpán aki tudja vele tartani a tempót.
24/43 anonim válasza:
A 100% már eleve nem sanszos mivel én nem mennék hozzá.
25/43 anonim válasza:
"de attól még valószínűsíthetően mentális beteg"
Persze, hiszen a normalis emberek nem viszik semmire. Az elmebetegek viszik elore a vilagot, es ennek a normalisak elvezik a hasznat.
37F incel
26/43 anonim válasza:
elég buták, úgyhogy elég sokan
27/43 anonim válasza:
#25: 37F incel, te nagyon okosnak hiszed magadat, közben viszont ebből a válaszodból is (csomó másik mellett) egyértelműen kiviláglik, mennyire unintelligens vagy.
28/43 anonim válasza:
Nem "elmebeteg" a szó klasszikus értelmében amit mutat(nak róla), inkább aspergeres lehet. Ami nem feltétlenül jár együtt a teljeseg 0 szociális élettel. Köztük nagyon sok aki valamiben kimagaslóan teljesít, de az emberi kapcsolatokat nem minden esetben értik... Ez is egy skála, van akiről alig lehet megmondani, a másik meg annyira típusos, hogy messziről látni
29/43 anonim válasza:
Múltkor kitett twitterre valamit, hogy fogy a népesség... mikor politikusok meg a szupergazdagok akarják a csórókat szüleszteni, nekem Clint Eastwood-ba rendeződik az arcom, hogy itt valami nem kóser.
30/43 anonim válasza:
Ezt ugy mondjatok, mintha nekünk nőknek csak a lőkő/Musk szint lenne az elég! Holott, annyit várunk csak el, (egzisztenciálisan legalabbis, mert ez csak a rajtengedély), hogy tartsd el magad, keress egy átlag 6-800 nettot, legyen egy középkategórias autod, valamint ne mamahoteljben lakj! De sokotok még ennyire sem képes!!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!