Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért mondjàk egyesek, hogy nem nagy dolog a nőkkel szórakozni, amikor csak a pasik kevés szàzaléka képes erre?
Úgy érvelnek" "erre vagy büszke?"
Igen, miért ne lehetne erre valaki büszke?
100 pasiból kb 8-10 van, aki meg tudja azt csinàlni, hogy sok nőt magàba bolondít, és egymàs utàn keféli őket.
A maradék 90% egy része nehezen, udvarlàsok àràn képes kialakítani valamilyen kapcsolatot a nőkkel, és befogja a pofàjàt, örül, hogy van kivel dugnia, és nincs egyedül. A többinél még rosszabb az aràny, mert életében nem volt még nője.
Tehàt szerintem az a kb. 10% igenis lehet büszke a mutatvànyàra, mert kivételesek.
Igen, ezt jól látod.
Azt hogy könnyű, ők maguk mondják, az a 10%
Ez olyan dolog, mikor valakinek nagyon jó esze van a matekhoz, és nem tudja elképzelni, hogy mások mit nem értenek ezen.
Ez a 10% egyrészt nagyon jóképű, másrészt tudja, hogyan kell kihasználni ezt.
Jesszusom. Nem valami képességen múlik, hogy kevesen csinálják ezt, hanem azon, hogy a nōk eleve nem akarják ezt tenni, ezért nem mennek bele.
Kivételes eset az, amikor eleve könnyūvérū nōkrōl beszélünk, náluk elég sok pasi befutó lehet, nem csak tíz százalék.
A többi komolyabb nō igyekszik elkerülni az ilyen szándékú férfiakat, mert nem kíváncsiak a “mutatványára”.
Ezek a srácok sem tudnak ám minden nőt megszerezni, csak ezt nem mondják ki, mert
1. pozitívan gondolkodnak magukról, tehát a kudarcot el is felejtik és csak a sikerekre koncentrálnak.
2. Ha az a céljuk, hogy minél több nőt, akkor a minél inkább kapható nőkre mennek.
3. Ha egy nő nem top kategóriás vagy nagyon szexi, vagy könnyen kapható, az náluk nem nő. Tehát ha a szemüveges, duci Juliska lekoptatja őket, azt nem is fogják fel kudarcnak.
És mielőtt azt írnád, hogy NINCS olyan, hogy a szemüveges, duci Juliska lekoptasson ilyen pasikat: de igen, van. Én több ilyen jóképű hímringyót lekoptattam már.
Ilyen szöveget csak pár olyan nőtől hallottam, akikkel szórakoztak. Nem értelmes logikai érvelést nyomtak, csak sértődött kislányként viselkedtek.
#6: Hát persze. A lottón meg csak 5 számot kell behúzni, hogy nyerjen az ember...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!