Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van egy lány barátom, aki nagyon tetszik nekem, sőt talán érzek is valamit iránta, de persze ezt neki nem mondtam el. A dolog azért komplikált, mivel a hölgynek 2 éves kapcsolata van. Mi legyen most?
A kapcsolatukról annyit mondanék, hogy az én szemszögemből elég kihalónak tűnik, még ha nem is az, akkor is teljes mértékben elmondható, hogy nem egy átlagos boldog kapcsolatban élnek. Ennek számos jele mutatható fel, de ezt most nem részletezném. Mi lenne a tanácsotok nekem, hogy mi tévő legyek ebben a helyzetben?
Tudom,hogy nem szép dolog belekotnyeleskedni mások kapcsolatába,de ha úgy érzem hogy nekem muszáj megpróbálnom,akkor vessem bele magam,vagy inkább ne üssem bele az orrom?
Akkor legyel ott, amikor szakit. Ha hozzad fordul, akkor toled varja biztonsagot. Ha nem, akkor tokmindegy te mit erzel, a budos eletben nem fog osszejonni veled. Beleronditani egy kapcsolatba amugy sem szerencses, konnyen az lehet belole, hogy teged is megutal.
42F
Simán lehet, hogy csak belemagyarázod azt is, hogy rossz nekik (vagy ő nem érzi annak annyira), és azt is, hogy tetszel neki.
Megértem amúgy a helyzeted. Én is voltam ilyenben, és a lány gyakorlatilag egyértelművé tette, hogy nem vagyok számára közömbös, de nem léptem. Így tartottam korrektnek és féltettem is magam a csalódástól. Azóta is bánom, és valószínű, hogy bánni is fogom életem végéig. Úgy gondolom, hogy itt csakis a saját érdekünket kell nézni. A saját boldogságodért csak te tehetsz!
Nekem a kivárás nem jött be, nem szakítottak és lehet, hogy nem is fognak sosem. Én is így gondolkodtam, hogy ha ennyire szeretné ezt, és azt meg nem, akkor szakítana előbb. Csak azt felejti el az ember, hogy ami számomra egyértelmű lépés lenne, nem biztos hogy másnak is az gyakorlatban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!