Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A Föld nőnek hány százaléka menne feleségül Elon Musk-hoz?
Figyelt kérdés
Musk a világ egyik leggazdagabb embere, emellett egy intelligens, és van egy normális megjelenése is.2022. márc. 11. 13:55
A kérdező szavazást indított:
10%
20%
30%
40%
50%
60%
70%
80%
90%
100%
37 szavazat
1/43 A kérdező kommentje:
*A Föld nőinek
2022. márc. 11. 13:57
2/43 anonim válasza:
60%, a maradék 40 százalék pedig hazudik.
3/43 anonim válasza:
Lehet, hogy nagyon gazdag és nagyon intelligens, de ettől még lehet akár egy elmebeteg őrült is. Látatlanban hogy mondhatja valaki azt, hogy hozzámenne, hiszen nem is ismeri!?
4/43 anonim válasza:
#2: hát persze, mert a világ összes nője kivétel nélkül feleség akar lenni. Beleértve a nem heterókat is. Idióta.
5/43 anonim válasza:
#3: elmebetegnek talán nem elmebeteg, de egyértelműen személyiségzavaros.
7/43 A kérdező kommentje:
Sajnos nehéz gyermekkora volt, ez pedig kihatással lehetett a jellemére. De elmebeteg őrültnek nem gondolnám.
2022. márc. 11. 14:02
8/43 A kérdező kommentje:
Ezt a melegtől kellene megkérdezni. 😃
2022. márc. 11. 14:03
9/43 anonim válasza:
#7: de attól még valószínűsíthetően mentális beteg.
10/43 anonim válasza:
Én sem konkrétan írtam, hogy elmebeteg, csak feltételesen. Írhattam volna pedofilt vagy bármilyen más negatív jelzőt, a lényeg az, hogy amíg nem ismerek valakit, nem mondhatom azt, hogy hozzámennék-e. Aki igen, azt csak a pénz érdekli, de az egy másik kategória.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!