Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vonzódtál már itt százaléka alapján valakihez, szoktad nézni a százalékokat?
Eléggé "felnőtt párkapcsolatok" témába vág a kérdés... :D
A szerelemről nem is beszélve... Bizony nap, mint nap beleszerelmesedek egy-két %-ba...
3-as, nyerő vagy nála, húzz bele, akár még komolyra is fordulhat. De aztán vigyázz, nehogy lepontozzanak -vagy fel-, mert akkor aztán végképp ellehetetlenülsz.
El sem tudom képzelni, hogy lehetett ismerkedni gyk előtt, mikor még nem volt minden ember feje mellé írva egy %.
Valóban felnőtt, érett és megalapozott gondolkodásra vall, remélem megtalálod életed 65%-át!
#4 Az érvelésed nem túl meggyőző. Ha nem vagy fizikus akkor nem tehetsz fel fizikával kapcsolatos kérdést? Ha fizikus vagy, akkor csak fizikával kapcsolatos kérdést tehetsz fel?
Ez tini párkapcsolatok kategóriába való kérdés. Csak azért nem a humor kategóriába, mert egyáltalán nem vicces.
Szerintem az itteni százalékok semmit nem érnek.
Minap egy nőgyógyász ismerősöm segített egy témában itt, 0-val jutalmazták :D
Van pár orvos ismerősöm, uszítottam már őket erre az oldalra, Psichomókus is pont ugyan így járt.
Úgy lepontozták, hogy csak úgy nézett.
A 19 éves segyereksenőseférfi nyikhaj Esztikét meg felpontozták 100-ra.
Az ok igen egyszerű, az egyik unszimpi mert fáj az igazság, a másik meg szimpi mert de megd... kiscsaj :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!