Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Vonzódtál már itt százaléka...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vonzódtál már itt százaléka alapján valakihez, szoktad nézni a százalékokat?

Figyelt kérdés
Én akaratlanul is megnézem mindig a válaszhoz tartozó százalékot,észreveszem más témakörökben is.Ti szoktátok figyelni ? A névvel rendelkezőket most nem említem,velük nem foglalkozom.
2017. aug. 3. 10:41
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%
Nem vagyok matematikus, se könyvelő, sem pedig közgazdász, hogy vonzódjak a számokhoz és százalékokhoz... Amúgy meg ha ez alapján szeretnél valakit megítélni, akkor rossz úton jársz. Lehet valakinek magas százaléka azért, mert jó dolgokat ír, meg azért is, mert sokaknak tetsző dolgokat ír, amik ugyanakkor nem feltétlenül igazak. Engem nem érdekel se más százaléka, se az enyém, és jó pontért cserébe nem fogom azt írni pl. a duciknak, hogy ne foglalkozz azzal amit mondanak, mert így is szép vagy, pedig tudom hogy ezért lepontoznak. Szóval senkihez nem vonzódom pláne látatlanul a százalékai miatt. Azt se tudni sokszor hogy lány vagy fiú az illető...
2017. aug. 3. 11:26
 12/18 anonim ***** válasza:
100%

#9-es:

Köszi a bókot, de tényleg sajnos semmit nem jelent.

Ha Csernus doki módjára megmondod az igazat, úgy lepontoznak mint a sicc. (én ezt vállalom, megyek szépen lefelé)

Főleg a mobil és PC részen lehet velem találkozni, a sok segítség miatt ott meg néha felpontoznak, de az kevesebb, mert ott például a segítséget nem köszönik meg felpontozással.

De nézd meg azokat a kérdéseket, amire nem lehet máshogy válaszolni (az ilyenekbe nem is nagyon merek már beleírni), mert lepontoznak, és nem tudom mi alapján.

Lehetne egyébként felgöngyölíteni:

Szeretkeztél ma már?

Igen szeretkeztem (felpontozva)

Nem szeretkeztem (lepontozva)

Lehet tegnap 8x szeretkeztem, ma éppen 24 órás szolgálatban vagyok, így ma nem szeretkeztem.

Mi jogon kaptam rá 0 pontot?

Ez itt a baj.

2017. aug. 3. 11:27
 13/18 anonim ***** válasza:
100%
Semmit nem jelent a százalék. Az egyéniség, ami mögötte van, az számít. Rakás 80% körüli emberrel beszéltem már itt és volt, hogy nem egyszer butábbak voltak, mint a 40-50-60%-osak. Itt a válaszhasznosság már régen nem az eredeti funkciójának felel meg, sokkal inkább az egyének értékrendbeli különbségének ad hangot a fel és/vagy lepontozás. Mondhstnánk úgyis, hogy pofára megy.
2017. aug. 3. 12:17
 14/18 anonim ***** válasza:

Akkor ezek szerint engem is szeretsz :D

31/f

2017. aug. 3. 12:54
 15/18 anonim ***** válasza:
Százaléka alapján nem, de hasznos, szépen megfogalmazott válaszai alapján igen!
2017. aug. 3. 14:20
 16/18 anonim ***** válasza:
Kérdező, te aztán "igazán jó" emberismerő lehet, ha százalékok alapján kategorizálod be az embereket... :D Azt hiszem én nálad az unalmas kategóriába esek :D
2017. aug. 3. 20:53
 17/18 anonim ***** válasza:

Érdekes, mert én már elég régóta beálltam 86%-ra.

Ráadásul úgy, hogy engem nem érdekel a százalék, azt írom, amit gondolok az adott helyzetről. - Sőt, van, hogy tudom, hogy a következő le lesz pontozva,vagy a hangnemem is picit átmegy nyersbe.

Olykor bekapok egy "0%-ost" is. :D Mint pl most is az imént.

Nem tartom a válaszaim unalmasnak egyáltalán, de nyilván ha nick névvel lenne kint, akkor tudná bárki is csak kötni valahova a válaszaim. :)

(okkal nincs kint)

2017. aug. 3. 21:31
 18/18 anonim ***** válasza:

#12 ezzel én is találkoztam már. Leírtam, hogy a csúcskategóriás AMD számítógéppel hogy jártam, és hogy mekkora a szervizigénye, mennyi baj van vele. A sok Down-kóros fanboy egyből lepontozott, mert hát pénzen vett fingnak drága az illata ugye...

A magas százalék semmire nem garancia, pl. tetrónak is relative magas, és mégis olyan szörnyen stikkes ostoba, hogy feketelyuk kéne neki lámpa helyett, hogy világítson.

2017. aug. 4. 03:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!