Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vonzódtál már itt százaléka alapján valakihez, szoktad nézni a százalékokat?

#9-es:
Köszi a bókot, de tényleg sajnos semmit nem jelent.
Ha Csernus doki módjára megmondod az igazat, úgy lepontoznak mint a sicc. (én ezt vállalom, megyek szépen lefelé)
Főleg a mobil és PC részen lehet velem találkozni, a sok segítség miatt ott meg néha felpontoznak, de az kevesebb, mert ott például a segítséget nem köszönik meg felpontozással.
De nézd meg azokat a kérdéseket, amire nem lehet máshogy válaszolni (az ilyenekbe nem is nagyon merek már beleírni), mert lepontoznak, és nem tudom mi alapján.
Lehetne egyébként felgöngyölíteni:
Szeretkeztél ma már?
Igen szeretkeztem (felpontozva)
Nem szeretkeztem (lepontozva)
Lehet tegnap 8x szeretkeztem, ma éppen 24 órás szolgálatban vagyok, így ma nem szeretkeztem.
Mi jogon kaptam rá 0 pontot?
Ez itt a baj.

Akkor ezek szerint engem is szeretsz :D
31/f

Érdekes, mert én már elég régóta beálltam 86%-ra.
Ráadásul úgy, hogy engem nem érdekel a százalék, azt írom, amit gondolok az adott helyzetről. - Sőt, van, hogy tudom, hogy a következő le lesz pontozva,vagy a hangnemem is picit átmegy nyersbe.
Olykor bekapok egy "0%-ost" is. :D Mint pl most is az imént.
Nem tartom a válaszaim unalmasnak egyáltalán, de nyilván ha nick névvel lenne kint, akkor tudná bárki is csak kötni valahova a válaszaim. :)
(okkal nincs kint)

#12 ezzel én is találkoztam már. Leírtam, hogy a csúcskategóriás AMD számítógéppel hogy jártam, és hogy mekkora a szervizigénye, mennyi baj van vele. A sok Down-kóros fanboy egyből lepontozott, mert hát pénzen vett fingnak drága az illata ugye...
A magas százalék semmire nem garancia, pl. tetrónak is relative magas, és mégis olyan szörnyen stikkes ostoba, hogy feketelyuk kéne neki lámpa helyett, hogy világítson.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!