Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Járnál olyan nővel aki jól...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Járnál olyan nővel aki jól néz ki, de tagadja a tudományokat?

Figyelt kérdés

A fizika jelenlegi álláspontja az, hogy az Univerzum egy forró Ősrobbanásból keletkezett, 13,8 milliárd éve.

Erre azt mondaná, hogy ez hülyeség.

Mit szólnál hozzá?

2022. márc. 11. 07:54
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
100%

Hogy jön ide az evolúció?

Ott sem volt köztetek egyetértés?

2022. márc. 11. 10:28
 12/21 A kérdező kommentje:

Csak arról beszéltem, hogy a tudományokban nem kell hinni.

Te magad egyébként gondolom nő vagy, hogy kissé felháborodtál a témán.

2022. márc. 11. 10:45
 13/21 anonim ***** válasza:

Nem, férfi vagyok és nem háborodtam fel.

A kérdésből és a válaszokból inkább azt feltételezem, hogy ott a romantikus csillagnézős estében a leányzó ösztönösen megpróbálta, hogy mi történik, ha valamiben ellentmond neked. Nem lepne meg, ha annyira beleakadtál volna a témába, hogy ugyam az Ősrobbanásról semmi érdemi nem derült ki számára, de azt megtudta, hogy te kissé(?) görcsös vagy, ha nem értenek egyet veled. Ez joggal érdekel jobban egy nőt a párválasztásnál, mint az univerzum keletkezése és ezt nem is rónám fel neki.

Szóval szerintem bebuktad a randit és ahelyett, hogy levonnád a tanulságokat, itt keresed tovább az önigazolást.

Lehet tévedek, de nagyon úgy fest, hogy a kérdésed mozgatórugója nem a tudományos elszántság volt.

... ha már az előző kérdéseddel személyes vizekre eveztünk :D

2022. márc. 11. 10:56
 14/21 anonim ***** válasza:
Persze. Most is olyannal járok aki szerint az 2+3 lehet 9 is, csak én beszűkült vagyok.
2022. márc. 11. 11:37
 15/21 anonim ***** válasza:

Ha meg tudja indokolni, akkor akár igen. Bár nyilván valami konteós laposföldessel nem. De az ősrobbanás elméletével sok tudós vitatkozik. (Az, hogy mi van benne a tankönyvben nem releváns, a mai iskolai tankönyvek híresen nagy baromságokat is tudnak írni).

Van egy ilyen rész a Jóbarátokban, mikor kiderül, hogy Phobe nem hisz az evolúcióban. Ross meg paleontológusként mindenképp meg akarja győzni. Akkor mond neki Phobe valami ilyesmit: "Figyelj, emlékszem mikor a nagy koponyák mind azt állították, hogy az atom a legkisebb. Aztán egyszer csak szétszedték, és mindenféle még kisebb izék potyogtak ki belőle."

Én alapból társadalomtudományokat tanultam, ott teljesen megszokott, hogy egy-egy jelenségre több elmélet van, amik nem értenek egyet egymással. Nyilván a természettudomány más, kevésbé változóak az álláspontok. De számomra oké az, ha valaki mást gondol, mint a fősodor, amíg nem valami irreális baromságban hisz.

2022. márc. 11. 13:16
 16/21 anonim ***** válasza:
Nagy ívben elkerülném, mert valószínű vallásos. Az olyanok mind zakkantak.
2022. márc. 11. 19:01
 17/21 anonim ***** válasza:
Egyszer ateistaként találkoztam egy mélyen hívő nővel, aki az evolúciót tagadta, szerinte a Föld 4000 éves... addig is kevés esélyt adtam neki, de ezután már csak udvariasságból nem mentem el azonnal.
2022. márc. 11. 19:19
 18/21 anonim ***** válasza:
Mint evolúció-elmélet kedvelő keresztény, furcsálom ezt a primitív vallásosság = zakkantak gondolatmenetet.
2022. márc. 11. 21:43
 19/21 anonim ***** válasza:
Én pedig azt, hogy ezt általánosításként értelmezed. Tudom, hogy sok tudós is vallásos. Amúgy az ateizmusnak is vannak árnyalatai...
2022. márc. 11. 23:25
 20/21 Koltt09 ***** válasza:
Szerintem meg a kérdező annyira le volt nyűgözve a sajat tudományos intellektusától, h nem vette eszre h a csaj nem az ősrobbanásra mondta h hülyeség, hanem a témára amit fel birt hozni egy ramdin.
2022. márc. 12. 03:54
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!