Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Járnál olyan nővel aki jól néz ki, de tagadja a tudományokat?
A fizika jelenlegi álláspontja az, hogy az Univerzum egy forró Ősrobbanásból keletkezett, 13,8 milliárd éve.
Erre azt mondaná, hogy ez hülyeség.
Mit szólnál hozzá?
Vicces mikor egy tudományra hivatkozó ember, pont a dolgok megkérdőjelezését nyomja el, ami a tudomány alapja volna..
Szóval igen, járnék, de nem a jó külső miatt elsősorban, hanem mert tud kritikusan gondolkodni, ami a mai agymosott világban ritka kincs.
Hát ezen kinézettől függetlenül nem vesznénk össze, pedig szeretem a csillagászatot.
Jelentősége csak annyi, hogy nem kellene olyan, aki ezen egy asztrofizikai konferencia keretein kívül problémázik.
A kérdező feltehetően megnézett két atomcsill előadást a youtube-on, és ettől marha okosnak gondolja magát.
Szerintem a csaj nem azt mondta, hogy hülyeség, hanem hogy hülye vagy.
... és közben nem az Ősrobbanásra gondolt.
Nem igazán értem, hogy mire fel ez a beszólás, mikor az Ősrobbanás az általános és középiskolai tananyagban is benne van.
Az NAT 2020-as 5. osztályos Természettudomány tankönyben már ott van.
Akkor szerinted normális, ha valaki szerint ez hülyeség?
Nem az a normális. Az a normális, hogyha ezt tolod egy nőnek udvarlásképpen, akkor befeszül és akár a csillagos eget is letagadja.
Ez független a szépségtől.
Amúgy meg bizonyítsd az állításod igazát. Nem kérdőjelezem meg, csak bevallom, nem értem teljesen. Jöhet az alátámasztás privátban is.
(Ha neagyjisten nem menne, akkor méginkább kár lenne menőzni olyan tényekkel, ami a te esetedben is max. egy adat, de azon kívül, hogy elhiszed, semmi közöd hozzá.)
A csillagos eget nézni este eleve romantikus dolog. Onnantól már csak egy lépés, hogy felvetődjön a kérdés: hogy kerültek azok oda?
Ha ezekre valaki befeszül, az azt jelenti, hogy megveti a tudományokat.
"de azon kívül, hogy elhiszed,"
A tudományokban nem kell hinni. A Nagy Bumm bizonyítékkokkal van alátámasztva.
Az evolúcióban sem kell hinni, mert bárki megfigyelheti kicsiben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!