Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van itt olyan, akinek olyan volt a párja hogy van egy ikertestvére? Nem volt furcsa?
Figyelt kérdés
Nem volt zavaró, hogy egy szinte ugyanolyan kinézetű valaki a testvére? Nem tetszett meg ő is egy idő után? Én össze lennék zavarodva.2022. márc. 9. 18:42
1/3 anonim válasza:
Volt párom, akinek van ikertestvére, de nem hasonlítanak különösebben egymásra (csak annyira, mint két átlagos testvér). A személyiségük is teljesen más.
Nem, nem tetszett meg később sem és semmivel nem volt furább a helyzet, mint ha lett volna közöttük pár év korkülönbség.
2/3 A kérdező kommentje:
Azért jutott eszembe, mert találtam instagramon egy testvérpárt, akinek szinte ugyanolyan még az oldala is, ugyanúgy öltöznek, nagyon kis különbség van csak közöttük.
2022. márc. 9. 20:30
3/3 anonim válasza:
Az első páromnak volt ikertestvére, sokan keverték őket. Nem voltam szerelmes, de a párom tetszett valamennyire. Ikreknél mindig van egy domináns és egy alárendelt fél, náluk ez nagyon erős volt. Mivel férfiben a dominancia a vonzó, nem is volt kérdés, hogy nekem melyik tetszik. Női ikreknél nem tudom, ott kit tartanak vonzónbbnak a férfiak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!