Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Hogy lehet ennyire furcsa, de...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy lehet ennyire furcsa, de mégis jó egy férfi-nő barátság?

Figyelt kérdés

Van egy nagyon jó lány barátom, akivel nagyon közvetlen a kapcsolatom. Ha valami nyomja a lelkét, nekem szokott megnyílni, sírni. Az egész barátságunknak megvan a varázsa, folyamatosan kiemeli, hogy reméli mindig vele leszek, akármilyen tervet emleget, én benne vagyok, elmondja mennyire szeret, megvannak a közös pillanataink. Mikor legutoljára találkoztunk, simogatta a nyakam, a mellkhasam, hozzám bújt én pedig hozzá, vissza simogattam, megöleltem, stb... A nap végén már kiskifli-nagykifliben voltunk, és rengetegszer mondta, hogy mennyire jó ez most neki, mennyire örül, hogy itt vagyok és mielőtt elbúcsúztunk, már kérdezte, mikor találkozunk legközelebb.

Az egész történetet az bonyolítja meg, hogy neki van egy eléggé komoly párkapcsolata, kérdezte is, hogy nekem ez nem e kellemetlen így, de nem volt az, nagyon jól éreztem magam, szimplán nem tudom hova tenni az egészet. Nem tudom, hogy merre tart ő a barátjával és merre tartunk mi ketten, mert a tettei és a szavai nagyon ellent mondanak egymásnak. Kíváncsi vagyok, mit gondoltok.

Legközelebbi személyes találkozásunkkor tuti beszélni fogok neki erről, de addig hagyom kicsit ülepedni a dolgokat. Köszönöm a véleményeteket!

24/F

2021. okt. 31. 11:22
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
88%
Ha én lennék a csaj barátja és ilyet megtudnék, úgy kidobnám, mint a szhart.
2021. okt. 31. 11:25
 2/18 anonim ***** válasza:
96%
Ez nem barátság, feltérképezés, hogy megérné-e dobni a pasiját miattad. Ez viszont valószínűleg abból fakad, hogy szeret drámázni a csaj, nem valami jó előjel.
2021. okt. 31. 11:27
 3/18 anonim ***** válasza:
100%

Creepy. Valaki nagyon nincs képben a határok fogalmával.

Ő hogy érezné magát, ha meglátná a pasiját ilyen helyzetekben egy lánybaráttal...? Zizike kuplungol szerintem. N

2021. okt. 31. 11:33
 4/18 anonim ***** válasza:
40%

Nem biztos hogy az van amit te belegondolsz. Ehet hogy igen, de nem biztos.

A nőknek kell az érzelmi támogatás. Te egy barát, egy plüss maci vagy. A férhi hormonjaid miatt nyugtató hozzád bújni. Lehet csak ennyi.

Te szoktál neki csajokról, lehetséges barátnőjelöltekről mesélni? Olyankor hogy reagáll?

2021. okt. 31. 11:35
 5/18 anonim ***** válasza:
100%

Én abszolút hiszek a női-férfi barátságban de csak határokkal. A megnyílás, sírás, oké.

Van az a fajta ölelés is ami tökre belefér meg ilyesmi.

De amikor már együtt alszotok összebújva, meg simogat meg ilyesmi, az már nem baráti.

Ha meg párkapcsolatod van nem alszol mással összebújva.

Nem vagyok karótnyelt, egy buli után egy lakásban oké, egy szobában is ha nem egy ágyban. De onnantól kezdve már ez más. Ha csajod van, te se alszol más lánnyal egy ágyban. Ertelemszerűen testvér meg ilyesmi nem számit ide, mert 1x-1x megeshet h úgy alakul, de akkor sem.

2021. okt. 31. 11:37
 6/18 anonim ***** válasza:
100%
Mármint h pl nagyilátogatásnál a tesóddal együtt alszol mert úgy van hely, de az nyilván más és abból sem lesz rendszer, mert az meg más szempontból furcsa egy idő után.
2021. okt. 31. 11:37
 7/18 anonim ***** válasza:
100%
Komoly pasija van de téged is simogat? Ennyire nem lehetsz hülye!
2021. okt. 31. 11:39
 8/18 A kérdező kommentje:

4es

Volt olyan, hogy pl. a barátnőiről beszéltünk, és kifakadt, hogy én az Ő legjobb barátja vagyok, nem másé, miért vagyok ennyire f@sz, ilyenek. Volt ugyan ilyen személyen is, ott csak magához húzott és annyit kérdezett, hogy ugye itt leszel örökre? Én ezekbe kevesebbet látnék bele, mint a fönt leirtakba. :D

2021. okt. 31. 11:40
 9/18 anonim ***** válasza:
100%

Ez nem barátság.Sőt, azt javaslom, ha te eljátszol a gondolattal, hogy elfogadnád mint partnert, akkor rosszul jársz majd vele.Ő tulajdonképp a tipikus esete annak, aki nem szakít a párjával, amíg nincs belátható távolságon belül új kapcsolat.Az ilyen emberek erkölcstelenek, megbízhatatlanok és szánalmasak.

De te tudod.Csak ha kapcsolatba kezdesz vele, akkor vedd biztosra, hogy ugyanezt veled is megteszi majd.

2021. okt. 31. 11:41
 10/18 anonim ***** válasza:
93%
Micsoda barátság, mire feleszmélsz már szexelni fogtok a nagy lelkizés közepette :D hagyjuk már ezt, idő kérdése és úgyis összegabalyodtok, a paliját sajnálom a csajnak.
2021. okt. 31. 11:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!