Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Mikor viselkedik így egy férfi?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mikor viselkedik így egy férfi?

Figyelt kérdés

Összevesztem vele és elküldtem utána meg is bántam. Egy barátnőmön keresztül puhatolózott hogy kibékülnék-e vele. Mikor megnyugodtam, akkor én is ki akartam de erre ő nem akart. Mikor elmentem vele szemben, nézett maga elé és somolygott magában. Nem egy helyről hallom hogy szaglászik utánam, többször rajta kapom hogy ha meglát méreget meg megbámul, de ha odanézek úgy tesz, mint ha ott se lenne. Ez mind könnyebb lenne neki ha beszélnénk. Miért nézegethet meg mindig ha amúgy meg oda se mer jönni hozzám?

Mi régen nagyon jóban voltunk, még verset is írt nekem, napi szinten meglátogatott

2021. okt. 26. 19:02
 1/10 anonim ***** válasza:
91%
Hány evesek vagytok? Min vesztetek össze?
2021. okt. 26. 19:06
 2/10 A kérdező kommentje:
19 és egy félreértés, bonyolult sztori
2021. okt. 26. 19:08
 3/10 anonim ***** válasza:
95%
Ha te kuldted el miert kéne neki lépnie?
2021. okt. 26. 19:35
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Ha próbáltad vele megbeszélni neten/személyesen és ő nem akarta rendezni a dolgokat, akkor a legjobb, amit tehetsz, ha hagyod. Innentől rajta a sor, ha akar valamit.
2021. okt. 26. 20:04
 5/10 FoxtrotLidérc ***** válasza:
100%
Nekem látatlanban úgy tűnik, mintha a csenddel büntetne. Szerintem ha egyszerűen ráírsz, hogy mit akar, akkor aligha adhat rá kerülő választ.
2021. okt. 26. 20:42
 6/10 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem ne foglalkozz vele

Legyél olyannal akivel jól érzed magad

2021. okt. 26. 21:21
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
Jah meg ha mással lát újra rádnyomul az biztos
2021. okt. 26. 21:21
 8/10 anonim ***** válasza:
2021. okt. 26. 21:42
 9/10 anonim ***** válasza:
100%
Ha bonyolult story és bonyolult kapcsolat akkor szerinted mi honnan fogjuk rá tudni a választ? Lehet vagy három tucat lehetséges ok amiért valaki így viselkedik, de így látatlanban mi ki nem találjuk a távolból mi a pontos ok.
2021. okt. 26. 22:35
 10/10 anonim ***** válasza:
100%

Amit én tippelnék, hogy mikor próbálta megtudni kibékülnél-e vele akkor még szomorú volt most meg vagy rájött nem neki kell visszakúsznia vagy csak megemberelte magát. A bonyolult story miatt gondolom elég sokszor volt hasonló eset

Te küldted el neked kell lépni mikor látod menj oda hozzá

Mellékesen meg nem ártana a problémákat megtanulni kezelni és megoldani nem elküldeni a másikat

2021. okt. 27. 06:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!