Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Miért viselkedik így egy férfi?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért viselkedik így egy férfi?

Figyelt kérdés
Sokszor tartja a távolságot, illetve ha közeledni próbálok akkor azonnal visszavonulót fúj. Oké eddig világos, hogy nem akar semmit, de az nem, hogy ennek ellenére folyamatosan keresi a társaságomat, mindig lebukik, hogy azért csinál dolgokat, hogy találkozzunk. Nem értem. Ha vonzódik miért hárít, ha nem vonzódik akkor miért akar a közelemben lenni? Nem merek rákérdezni a dolgokra a kiszámíthatatlan viselkedése miatt.
2018. szept. 6. 21:19
 1/5 anonim ***** válasza:
90%
Érzelmi vihart él át. A kapcsolattól valószínűleg fél(vagy már eleve attól is, hogy bepróbálkozzon nálad), viszont a "morzsákért azért lehajol": a közelségedet élvezni akarja, a kisugárzásod feldobja a napjait és ezt azért elengedni nem szeretné. Sajnos ilyen az, amikor egy férfi úgy isten igazából határozatlan.
2018. szept. 6. 21:39
 2/5 anonim ***** válasza:

Dehogy próbálsz te közeledni feléje, ha ígyblenne akkor rákérdeznél.

Ő próbál te feléd közeledni, de te annyira leszarod, hogy észre se veszed, csak a sarba taposod, ő feláll, te újra sárba taposod.

2018. szept. 6. 21:53
 3/5 A kérdező kommentje:

Igazán köszönöm a választ. Ilyen szélsőséges viselkedéssel még nem találkoztam. Teljesen összezavar. Hétfőn megbeszéltük h beugrik hozzám. Nagyon lelkes volt. Másnap vártam, de nem jött. Biztos voltam benne, hogy nem felejtette el. Ma találkoztam vele, beszélt össze-vissza hülyességeket és láttam rajta, hogy lapít. Rákérdeztem, hogy miért nem jött, erre flegmán odavágta, hogy dolga volt. Tudom, h nem mondott igazat és direkt nem jött. Az egész beszélgetés alatt feszült volt. Később pedig a szokásos kedves énje jött ki belőle. Állandóan ezt játsza velem. Egyik nap rideg, következő nap meg látom rajta, hogy megbánta és próbál kiengesztelni.

Ki kellene zárnom az életemből, de nem megy.

2018. szept. 6. 21:54
 4/5 A kérdező kommentje:

Persze csak szórakozok vele és ezért írok ki kérdést...

2018. szept. 6. 21:55
 5/5 anonim ***** válasza:

Mi lenne ha holnap megkerdezned ahelyett hogy itt rontod a levegőt?

Az eredményt írd le ide

2018. szept. 6. 22:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!