Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy lehet ennyire furcsa, de mégis jó egy férfi-nő barátság?
Van egy nagyon jó lány barátom, akivel nagyon közvetlen a kapcsolatom. Ha valami nyomja a lelkét, nekem szokott megnyílni, sírni. Az egész barátságunknak megvan a varázsa, folyamatosan kiemeli, hogy reméli mindig vele leszek, akármilyen tervet emleget, én benne vagyok, elmondja mennyire szeret, megvannak a közös pillanataink. Mikor legutoljára találkoztunk, simogatta a nyakam, a mellkhasam, hozzám bújt én pedig hozzá, vissza simogattam, megöleltem, stb... A nap végén már kiskifli-nagykifliben voltunk, és rengetegszer mondta, hogy mennyire jó ez most neki, mennyire örül, hogy itt vagyok és mielőtt elbúcsúztunk, már kérdezte, mikor találkozunk legközelebb.
Az egész történetet az bonyolítja meg, hogy neki van egy eléggé komoly párkapcsolata, kérdezte is, hogy nekem ez nem e kellemetlen így, de nem volt az, nagyon jól éreztem magam, szimplán nem tudom hova tenni az egészet. Nem tudom, hogy merre tart ő a barátjával és merre tartunk mi ketten, mert a tettei és a szavai nagyon ellent mondanak egymásnak. Kíváncsi vagyok, mit gondoltok.
Legközelebbi személyes találkozásunkkor tuti beszélni fogok neki erről, de addig hagyom kicsit ülepedni a dolgokat. Köszönöm a véleményeteket!
24/F
De egy ...
Erre szavaim sincsenek.
Pendítsd csak meg, hogy tetszik neked valaki, és elhívod randizni is. Figyeld csak meg, hogy reagál:))
Jó eséllyel drámázás lesz.:D
Birtokló kis ..csa, csak őt ne birtokolja senki, rá külön szabályok vonatkoznak.
Kéne neki egy meleg barát.
Ha egy fickóval kiskifli - nagykiflizek, és nem lenne merevedése közben, eléggé megzuhannék 🤣
A kiskifli nagykifli közben nem gondolkodtál azon, hogy ezt a rendkívül intim helyzetet esetleg a barátjával kéne megélnie? Talonban vagy. Van esélyed arra, hogy előránt hamarosan. :)
Viszont kérdés, hogy kell-e neked olyan barátnő, akinek, ha hiányzik az intimitás a párkapcsolatából, akkor érzelmi megcsalásba kezd.
Előbb-utóbb lefekszel vele. Ha a lelkiismereted engedi, neked ez jó lesz, de ha van benned becsület, akkor megkéred, hogy tartsatok távolságot, mert ez a fokú közelség már nincs rendben.
Bármelyik férfit megkérdezed: Nem örülne annak, ha te ölelgetnéd a barátnőjét, mint "barát".
te nem tudod mit jelent a barátság.
fordítsuk meg a képletet, h. értsd.
mit szólnál hozzá ha egy azonos nemű barátod, tehát egy férfi, hozzád bújna, átölelne, megcsókolna?
biztosan azt gondolnád, meleg.
akkor miért fér bele ugyanez egy ellenkező neművel, egy nővel, és miért definiálod barátságnak?
gerinctelenek vagytok mindketten.
a nő ezzel el is árulta a pasiját, te meg vagy annyira ostoba, h. belementél.
Nem csak barátként tekint rád, de ott van neki a palija,a kapcsolata... Amit nem akar borítani.
Szar helyzet. Én hasonlóan vagyok annyiban, hogy van egy fiú kollégám, akit nagyon szeretek és nem tudom azt mondani mint pasit, de nem csak barátként, viszont amúgy tetszik is, de mint pasi mégse tudok ránézni... Van párkapcsolatom, de akkor is nagy hatással van rám ez a személy. Szívembe zártam őt, nem tudok rá haragudni pedig fel tud húzni idegileg. Meg szoktam neki mondani neki, ha felcsesz. De ha hozzám szól, örülök neki. Megölelném őt szívem szerint, de nem lehet, nem kellene, nem lenne helyes.
Magam sem tudom mi akar ez lenni...
Fiu lány kozott nincs barátság,
Hagyjad már ez annyira sz@r!
Az egyik fél szerelmes mindig,
Hidd el hogy b@szni akar!
A szabályt erositi,
az a pár kivétel,
indul kis lelkizéssel,
aztán a gádzsi térdel!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!