Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nő akibe szerelmes vagy felajánlja a barátságát, mit válaszolsz?
Klasszikus ismétlődő kérdésre klasszik vàlasz:
Mikor szakításkor az egyik fél azt mondja, hogy:
- De attól még lehetünk barátok - az olyan, mintha Anyukád szólna, hogy: a kutyád megdöglött, de attól még megtarthatod...
Nő: legyünk baràtok
Èn: minek? Kulsősöknek nàlam sincs felvètel
Szerintem egy esetben van helye a "ne haragudj, de én csak barátságot akarok" szövegnek. Ha már évek óta barátok vagytok, de az egyik fél beleszeret a másikba, és a másik ezt nem viszonozza. Akkor talán még van értelme küzdeni a barátságért, bár így sem biztos, hogy meg tudjátok őrizni.
Ha eddig sem voltatok barátok, akkor most tök fölösleges elkezdeni barátkozni, na meg felesleges fájdalom.
#2 voltam , FFI ként minek baràtkozzak nőkkel? ( vannak lány baràtaim , de építem őket lefelè )
A baràtzónàba ugyanazokat a dolgokat anyukàmmal is meg tudom csinàlni, és ő mindig ràèr.
A nő aki felajánlja a barátságát annak jó haver vagy "de nem akarja feláldozni ezt a barátságot a szerelem oltárán" nyolcmilliószor hallottam ezt a dumát.
Az első estben elfogadtam. 4 hónapig szenvedtem ezalatt Ő szép lassan leépítette még azt a barátságot is. Süldő kismalac voltam - 16 éves, de tanultam belőle
A második (18 voltam) esetben én építettem le elég hamar.
A harmadik esetben (21) szintén, de az esetre fél évvel később jött a duma, hogy miért hanyagolom. Megkérdeztem mit vár, hogy udvaroljak megint?
A negyedik esetben (22) felálltam az asztaltól és közöltem; nekem az nem fog menni. Az nem működik, hogy haverok vagyunk, közben az egyik fülig szerelmes a másikba.
Ugyanez volt a következő jópár alkalommal is.
Legutóbb (27 éves koromban) egy csak 3 hónapos kapcsolat lezárásaként szakítós szövegnek lőtte el. Közöltem; "ismerős szöveg ... ezt te sem gondolod komolyan. Szerintem inkább baXd meg a barátságodat." ... és elmentem qrvázni. Azóta is oda járok. Ott nincs barátság, nincs csalódás, nem facsarnak ki érzelmileg, csak szex és más semmi. Megyek, szexelek, fizetek, távozok és elfelejtjük egymást. Ez a sorsom. Elfogadtam.
Nem. Vagy te végig akarod nézni ahogy mással enyeleg miközben te még mindig reménytelenül és sansztalanul őt akarod? Akkor fogsz rájönni, hogy mennyire önző dolog is ez a részéről valójában és mennyire megalázó számodra. Akkor fog eljönni a felismerés pillanata.
Akkor és ott fogsz nemet mondani és átkozni magad miért voltál ezt gyáva meglépni korábban.
Erre jutni fáj és szar, de reménytelenül epekedni valaki után hetekig-hónapokig legalább ilyen szar és a vége úgyis az lesz, amit már elsőre is kellett volna tenni. Továbblépni.
A válasz számomra egyértelmű: nincs barátság.
Ez nem barátság-felajánlás az esetek 99%-ában hanem egy lerázó szöveg csak tompítani akarja valamivel a rossz hírt hogy ne vágja beléd a csalódás tüskéjét annyira mélyen. Nem akar a csaj sem veled barátkozni. Pótlék meg ne legyél.
Kezeld úgy ahogy egy Férfinek kell. "Oh, sajnálom, igazán kár, de megértem ha nem kölcsönös, sok sikert találd meg akit keresel" és többet te nem keresed hogy hellóka nem megyünk kirándulni barátilag - mert minek (ettől még bunkó se legyél, s ne is gyűlöld, mert nem az ellenséged csak nem tetszel neki).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!