Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk ti mit gondoltok arról a lányról aki szerelmes belétek és nem hagy békén, írogat, hív stb,de semmi reakciót nem adtok neki rá... előtte már kavartatok is... de mégsem tiltjátok le. Miért??
Most remélem nem a reményt keresed csak azért, mert nem tiltott le. Egyáltalán nem érdekled, már az is egyértelmű, hogy nem válaszol, ebből semmi nem lesz. Tudom, hogy megbolondul kicsit az ember, ha szerelmes, de ez a pasi téged teljesen semmibe vesz, ne kaparj érte tovább.
Lehet csak azért nem tilt le, hogy hátha egyszer magadtól rájössz és abbahagyod, nem akar még azzal is bunkó lenni, hogy tiltogat.
Esetleg az egojának jót tesz, hogy valaki kapar érte, de ugyanúgy semmibe vesz téged, egyáltalán nem érdekli, ha neked rosszul esik, meg egyáltalán hogy mit érzel.
#2-es
Igen, ha a reális oldalát nézzük, akkor valószínűleg így van ahogy te írod, és egyet értek vele, de egyszerűen nem tudom vagy nem akarom ezt elhinni
Figyelj, ha picit is akarna, minimum válaszolna.
Rettenetesen megalázkodsz ezzel a viselkedéssel. Minden egyes nyüszögéseddel csak jobban ellököd, nincs benned semmi kihívás, könyörögsz, hogy álljon le veled. Ez minden pasinak red flag. Bocs, nem bántani akarlak, de tényleg így van.
Ha lenne egy ilyen lány akinek ennyire fontosnak tart és mivel "kavartunk" akkor nekem is szimpi valamennyire, szóval én inkább jönnék össze vele.
Nem igazán értem azokat akik csak játszanak a nőkkel/lányokkal és ugyan úgy fordítva, hogy a férfiakkal/fiúkkal játszanak. Emberek vagyunk basszus, érző lények, ha nem akarok semmit a másiktól akkor nem játszok az érzéseivel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!