Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Fiúk ti mit gondoltok arról a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk ti mit gondoltok arról a lányról aki szerelmes belétek és nem hagy békén, írogat, hív stb,de semmi reakciót nem adtok neki rá... előtte már kavartatok is... de mégsem tiltjátok le. Miért??

Figyelt kérdés

2021. okt. 24. 09:51
 1/10 anonim ***** válasza:
40%
Én inkább örülnék neki, mivel egy lányt sem érdeklek. :(
2021. okt. 24. 09:53
 2/10 anonim ***** válasza:
89%

Most remélem nem a reményt keresed csak azért, mert nem tiltott le. Egyáltalán nem érdekled, már az is egyértelmű, hogy nem válaszol, ebből semmi nem lesz. Tudom, hogy megbolondul kicsit az ember, ha szerelmes, de ez a pasi téged teljesen semmibe vesz, ne kaparj érte tovább.

Lehet csak azért nem tilt le, hogy hátha egyszer magadtól rájössz és abbahagyod, nem akar még azzal is bunkó lenni, hogy tiltogat.

Esetleg az egojának jót tesz, hogy valaki kapar érte, de ugyanúgy semmibe vesz téged, egyáltalán nem érdekli, ha neked rosszul esik, meg egyáltalán hogy mit érzel.

2021. okt. 24. 09:58
 3/10 A kérdező kommentje:
Annyira rossz, mert én teljesen beleestem, voltak jelek amikből arra következtettem, hogy ő is..nyilván volt előzménye a dolognak,mindkét részről, de már annyiszor próbáltam megbeszélni a dolgokat vele, és valahogy sikertelenül, mert elzárkózott teljesen, és ez iszonyúan bánt.. egyszerűen azt érzem, hogy nem vagyok képes túllépni rajta, és senki más nem üti meg azt a szintet nálam amit iránta érzek, pedig próbáltam esélyt adni másnak is.kezdek már kétségbe esni, hogy örökre így maradok és ezzel együtt kell majd leelnem az életem. Meg az is jobb lenne ha megmondaná hogy van valakije, akkor nem kergetnék akkora reményeket talán
2021. okt. 24. 10:09
 4/10 A kérdező kommentje:

#2-es

Igen, ha a reális oldalát nézzük, akkor valószínűleg így van ahogy te írod, és egyet értek vele, de egyszerűen nem tudom vagy nem akarom ezt elhinni

2021. okt. 24. 10:13
 5/10 anonim ***** válasza:
97%

Figyelj, ha picit is akarna, minimum válaszolna.

Rettenetesen megalázkodsz ezzel a viselkedéssel. Minden egyes nyüszögéseddel csak jobban ellököd, nincs benned semmi kihívás, könyörögsz, hogy álljon le veled. Ez minden pasinak red flag. Bocs, nem bántani akarlak, de tényleg így van.

2021. okt. 24. 10:26
 6/10 A kérdező kommentje:
Valószínűleg igazad van. Már annyira bánom, hgy kiteregettem neki ennyire az érzelmeim, mert ezt már nem tudom visszacsinálni, és elijesztettem csak vele. Még úgy látszik feladatom van azzal H megtanuljak "jól szeretni" és nem megfojtani vele a másikat.
2021. okt. 24. 10:44
 7/10 anonim ***** válasza:
100%

Ha lenne egy ilyen lány akinek ennyire fontosnak tart és mivel "kavartunk" akkor nekem is szimpi valamennyire, szóval én inkább jönnék össze vele.

Nem igazán értem azokat akik csak játszanak a nőkkel/lányokkal és ugyan úgy fordítva, hogy a férfiakkal/fiúkkal játszanak. Emberek vagyunk basszus, érző lények, ha nem akarok semmit a másiktól akkor nem játszok az érzéseivel.

2021. okt. 24. 11:47
 8/10 anonim ***** válasza:
100%
Okosat írt az utolsó, az is benne van ebben a helyzetben, hogy miután megkapta, amit akart, kicsit még kiélvezi a figyelmedet. Egyébként néha hasonlóan érzek egy illetővel kapcsolatban, bár ő ennyire nem passzív, egy alap tiszteletet mindketten megadunk egymásnak. Meg azért ő nyitott megbeszélni, mi van köztünk, illetve a problémákat is, ha ráér, mert amúgy tudom biztosan, hogy sokat dolgozik, elfoglalt. Szóval, ez azért nem mindegy.
2021. okt. 24. 12:11
 9/10 anonim ***** válasza:
28%
Örülnék egy ilyennek.
2021. okt. 24. 17:47
 10/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszaitokat, sok hasznos meglátás van benne. Amiatt is írtam ki a kérdést, mert kíváncsi voltam teljesen független objektív véleményekre, mert nekem nehezen megy kívülről rálátni eseményekre reálisan ilyen helyzetben, állandóan elvisznek az érzelmeim...talán kicsit ez segít egy más irányt vennem
2021. okt. 25. 18:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!