Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez semmit sem jelent. Normális ember egyébként sem fingik oda a másik orra alá, ehhez nem kell szerelmesnek lenni.
Szerintem hosszú távon sem kéne odafingani a másik orra alá 😃
Tapasztalataim alapján arról, hogy érdeklődik felőled miket szeretsz csinálni, a múltadról is érdeklődik, szeret veled időt tölteni és lehetőleg minél többet szeretne.
Hát én csak abból tudtam, ha mondta.
A következő vallomásokat kaptam életem során:
X
- Nem baj, hogy nem vagy szerelmes belém, én se vagyok beléd. A szerelem úgyis hülyeség.
Y
- Én nem vagyok szerelmes, de én az elején soha nem tudtam szerelmes lenni. Nekem ehhez idő kell.
Fél év múlva:
- Most mi a baj? Persze, hogy már szerelmes vagyok. Miért, te mikor mondtad nekem, hogy szerelmes vagy belém?
2 év múlva:
- Igaz, hogy már nem szeretlek úgy, mint az elején, de ez csak hullámvölgy, amiből szerintem ki tudunk jönni.
Z
- Nem tudom neked megadni azt, amire érzelmileg szükséged van.
F
- Te most azt akarod, hogy azt mondjam, szerelmes vagyok? De én nem mondom...
G
- Nem akarok beléd szeretni.
- Már majdnem szerelmes vagyok.
- Szerelmes vagyok.
....csak én meg nem voltam, szóval hagyjuk is.
Tanulság: akik azt mondták, hogy nem szerelmesek, egy kivételével baromi szerelmesnek tűntek, de hosszútávon tényleg a viselkedésükkel azt mutatták, hogy nem szerelmesek belém, így kénytelen vagyok egyre inkább azt gondolni, ha valaki azt mondja, hogy nem szerelmes, az nem szerelmes, akkor se, ha úgy néz rád, mint párduc az áldozatára.
Aki meg azt mondta, hogy szerelmes, ő tényleg úgy is viselkedett, kb. mint egy megszállott, elég is volt belőle annyi.
Én magamból kiindulva, soha senkinek nem tudtam azt mondani, hogy szerelmes vagyok belé, ha nem voltam az. És azt láttam másokon is, hogy inkább a nyelvüket tépnék ki, de nem tudnak ebben hazudni. Valószínű azért, mert mindenkinek az életében van egy-két olyan nagy szerelem, ami meghiúsult, amihez semmi nem fogható és nem fogja megtagadni, nem fog úgy tenni, mintha más iránt is tudná ezt érezni, ha nem így van.
Például amikor én személyesen szerelmes vagyok és megérintem a ♀️👩🎓 vállát akkor el kezd bizseregni a bőre a lelke a teste.
Természetesen máskülönben meg is mondja személyesen!
Minden ♂️👨🏻🎓 dugni akar!
Ja és keresi a az illatos 🍑 !
♂️👨🏻🎓
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!