Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Honnan lehet tudni, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Honnan lehet tudni, hogy szerelmes valaki, vagy csak megkívánt?

Figyelt kérdés
Van rá valami tuti módszer, hogy kiderüljön?
2021. okt. 23. 22:37
 1/8 anonim ***** válasza:
81%

Igen ha csak szexet akar, nyilván nem ismered anyukáját és semmit se akar veled csak szexet.

Ha szerelmes valaki nem csak szexet akar.

2021. okt. 23. 22:39
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Ha dugás után felszívódik, akkor valószínűleg nem volt szerelmes.
2021. okt. 23. 22:40
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Aki szeret figyelmes veled. Szexen kívül is.
2021. okt. 23. 22:46
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Aki szeret keres, érdeklődik felőled és nem töri össze a szíved...
2021. okt. 23. 22:55
 5/8 anonim ***** válasza:
52%

Általában az a szabály, hogyha első randin felhozza a szexet, akkor nem is akar többet. Bár egyszer jártam én is úgy, hogy már egy hónapja együtt voltunk, aztán kiderült, hogy mégis csak arra kellettem. Nem is értettem, általában időt, energiát akkor áldoz egy pasi egy nőre, ha komolyan érdekli.

Szerintem várj egy 8-10 randit a szexig, ha kibírja, akkor érdekled. De ezt azért ne közöld vele, mert úgy jársz mint a csaj a Barátság extrákkal című filmben.

Szerelmes meg sokára lesz valaki, az nem jön az elején.

2021. okt. 23. 23:43
 6/8 anonim ***** válasza:
84%
Sehonnan. Sokszor még maga az illető se tudja. Ráadásul sok férfi a szextől lesz szerelmes, ahogy mondják is, hogy a férfiaknak szex kell, a nőknek szerelem...
2021. okt. 24. 06:41
 7/8 anonim ***** válasza:

6

Ez azért nem pont így van.

2021. okt. 24. 15:42
 8/8 anonim ***** válasza:

Igen, ha késsel-villával közelít felés és esetleg a sütőt is beizzította, akkor megkívánt.

Ha doboz csokival, virággal, drága ajcsival meg nyálas dumával jön, akkor meg szerelmes.

2021. okt. 30. 19:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!