Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szexkapcsolatban élők, titeket nem bánt a tudat,hogy a másik csak a testeteket akarja? Vagy ezt hogy kezelitek?
Mivel én is csak szexet akarok és csak a testét így abszolút nem érdekel.
29/N
A másik elkezdett belémszerezni kiprobáltuk az együtt járást.
De 1 év után megint lekezelt (velem nem kommunikált nem mentunk sehova csak szex meg tv),aztan mondta is legyen megint szexkapcsolat csak inkább.
Az egyuttjárás alatt is ölelésfóbiája volt, meg olyanokat csinált hogy pl mindenkinek puszival tette le a telfont csak én kaptam szimpla sziát stb
Amikor szexkapcsolatra akart visszatérni azonnal otthagytam.
Valszeg autista beütései is vannak az érintésfobiája miatt gondolom, normalis párkapcsolatra szerintem képtelen. Előttem is csak szexkapcsolatai voltak.
Azóta kapar meg lehozná a csillagokat, és azzal etet hogy el akarna venni nem mondta komolyan hogy szexkapcs legyen újra.
Én meg ugy vagyok vele dögöljön meg akkor egyedul (45 lesz)
(Bocsánat, de gyűlölöm mai napig)
Nyilván nem, hiszen ez a közös döntésünk. Van aki erre nem alkalmas, de az ne is menjen bele ilyen kapcsolatba.
N45
1 évet voltunk igy egyutt. Monogám kapcsolat volt.
2.voltam
Miért bántana? Én is csak a testét akarom.
F/29
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!