Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Szexkapcsolatban élők, titeket...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szexkapcsolatban élők, titeket nem bánt a tudat,hogy a másik csak a testeteket akarja? Vagy ezt hogy kezelitek?

Figyelt kérdés
N
2022. márc. 6. 15:50
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
89%

Mivel én is csak szexet akarok és csak a testét így abszolút nem érdekel.

29/N

2022. márc. 6. 15:57
 2/13 anonim ***** válasza:
61%

A másik elkezdett belémszerezni kiprobáltuk az együtt járást.

De 1 év után megint lekezelt (velem nem kommunikált nem mentunk sehova csak szex meg tv),aztan mondta is legyen megint szexkapcsolat csak inkább.

Az egyuttjárás alatt is ölelésfóbiája volt, meg olyanokat csinált hogy pl mindenkinek puszival tette le a telfont csak én kaptam szimpla sziát stb

Amikor szexkapcsolatra akart visszatérni azonnal otthagytam.

Valszeg autista beütései is vannak az érintésfobiája miatt gondolom, normalis párkapcsolatra szerintem képtelen. Előttem is csak szexkapcsolatai voltak.

Azóta kapar meg lehozná a csillagokat, és azzal etet hogy el akarna venni nem mondta komolyan hogy szexkapcs legyen újra.

Én meg ugy vagyok vele dögöljön meg akkor egyedul (45 lesz)

(Bocsánat, de gyűlölöm mai napig)

2022. márc. 6. 16:01
 3/13 anonim ***** válasza:
0%
*belémszeretni
2022. márc. 6. 16:01
 4/13 anonim ***** válasza:
100%

Nyilván nem, hiszen ez a közös döntésünk. Van aki erre nem alkalmas, de az ne is menjen bele ilyen kapcsolatba.

N45

2022. márc. 6. 16:02
 5/13 anonim ***** válasza:

1 évet voltunk igy egyutt. Monogám kapcsolat volt.

2.voltam

2022. márc. 6. 16:02
 6/13 anonim ***** válasza:
0%
Egyes nők a pacal testűkkel is összedugnak..
2022. márc. 6. 16:10
 7/13 anonim ***** válasza:
100%
Te is csak a testét akarod, nem?
2022. márc. 6. 16:14
 8/13 anonim ***** válasza:
Ha azért tetted szerelem kategóriába, mert szereted, akkor eszedbe ne jusson! Csak magadnak okoznál felesleges fájdalmat, állandó reménykedést, és jogosan fogja mondani, hogy ő nem ígért semmit. Te meg hónapokig, évekig dolgozhatod fel!
2022. márc. 6. 16:29
 9/13 anonim ***** válasza:
100%
Mind ketten ezt akartuk szóval nem zavar! f
2022. márc. 6. 16:48
 10/13 anonim ***** válasza:
100%

Miért bántana? Én is csak a testét akarom.

F/29

2022. márc. 6. 16:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!