Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szexkapcsolatnál gyakran előfordul, hogy bár előre
közlöd a szándékaid, a másik mégsem hiszi el és
utólag megsértődik?
Ferfi vagyok, par notol tapasztaltam mar. Ferfiaknal gondolom ritkabb, konnyebben beerjuk csak szexel.
2022. márc. 2. 13:49
Nem gyakori, akkor fordul elő, akikor állandó kommunikáció van, közös programok, és rendszeres szex, tehát párkapcsolatként funkcionálnak. Nyilván felmerül a kérdés, hogy akkor miért nem az.
2022. márc. 2. 13:53
igen, a nők szeretnek álomvilágban élni, arról mélázni h ők lesznek az egyetlenek és legfontosabbak és azt hinni h ha belemárthatod akk már egyenes az út ebbe az álomba
2022. márc. 2. 13:56
Akkor és ott elhiszik, csak néhányan nem számítanak rá, hogy menet közben kialakulhat a kötődés.
2022. márc. 2. 14:20
érdekes viszont, h amikor a nőnek érzései lesznek, azonnal dobbant, miközben ezt reméli h kialakulhat több, ezt sose értettem
2022. márc. 2. 14:21
2022. márc. 2. 14:42
7/11 anonim válasza:
#3 akibe belemártod biztosan remek példánya lehet a női nemnek, ha hagyja neked
2022. márc. 2. 15:03
Nálunk szexkapcsolatban olyan volt, hogy a pasi 3 hónap mulva hogy nehogy legyen párom elkezdett kisajátítani birtokolni, így féltekenységében beetetett azzal hogy járunk, es aszerint is alakultak a továbbiak(családi bemutatás etc), de 1 év múlvq mégis kibujt a szög a zsákbol hogy valójában nem is szeret hanem mellettem vár csak jobbra(társkeresőzött mögöttem), aztán ő leszögezte 1 év mulva(!), hogy legyen megint szexkapcsolat inkább, nem járunk együtt, otthagytam azonnal, aztán elkezdett kaparni azzal a jelszoval hogy amugy el akar venni meg velem akar élni meg stb.
Azóta nem hiszek abban hogy szexkapcsolqtbol bármi lehetne. Amelyik férfi szexre vesz es bekaterogizált ürítőlyuknak magában, az max a fix p.nci megtartása miatt tesz/mond bármi hazugságot csak.
2022. márc. 2. 15:12
#7 szerencsére neked ezzel nem kell foglalkoznod :)
2022. márc. 2. 15:13
10/11 anonim válasza:
#9 az igaz, de attól még üdítő változatosság lenne, ha egyszer olyan férfi írna itt, akinek egészséges kapcsolata van és boldoggá tud tenni egy nőt. Komolyan meglepődnék.
2022. márc. 2. 15:42
Kapcsolódó kérdések: