Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Megalázónak éreznétek ezt ti...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megalázónak éreznétek ezt ti is, vagy én vagyok túl érzékeny?

Figyelt kérdés

Amikor megismertem az adott lány akkor egyedül volt, teljesen úgy viselkedett mintha bejönnék neki. Pár héttel később talált barátot. Rossz volt, de elfogadtam hogy nem én kellettem neki. Aztán kb 1 évvel mikor szakítottak újból próbálkozott, de én egy ideig direkt nem foglalkoztam vele. Amiatt mertúgy gondoltam hogy csak addig kellenék amígy nincs jobb. Jól gondoltam, várok egy kicsit, mert ha tényleg engem akar akkor vár. De nem így lett újból lett barátja.

Mit akar ez a lány?

Csak addig lennék neki jó amíg nincs jobb, ugye?

Neki nem rossz hogy így megaláz engem?

2022. márc. 5. 21:43
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
82%

Hisztis majom vagy, aki azt hiszi, minden ő róla szól, holott csak annyi, hogy vàrod a sült galambot, tenni meg már nem vagy érte hajlandó.

Nem a nő dolga, hogy meghódítsa a férfit, ő csak jeleket küld. Te pedig balf*sz vagy, királylány.

2022. márc. 6. 06:58
 12/17 anonim ***** válasza:
69%

Egyszerűen nem nagyon válogatós, sokmindenki megfelel neki.

Te is megfelelnél, de mással hamarabb sikerült neki.

2022. márc. 6. 07:28
 13/17 anonim ***** válasza:
94%

Te mégis mit vártál? Tetszettél neki, de még csak egy randira sem hívtad el, ergo azt sem tudja eldönteni, hogy te ló lennél vagy szamár. Más viszont elhívta, kapcsolat lett belőle. Aztán vége lett, jelezte, hogy érdekled, te továbbra is letojtad. Ember, azt sem tudhatja, hogy igazán kellenél-e neki, ha egy elcseszett randira sem tudod elhívni, mert nem vagy alig ismer!!! Mi a szentségért várna így rád egyetlen pillanatot is? És honnan tudhatná, hogy te amúgy akarnád, ha megjátszod, hogy érdekel? :D

Te alázod meg saját magadat.

2022. márc. 6. 07:35
 14/17 anonim ***** válasza:
9%
Talomban tart
2022. márc. 6. 08:08
 15/17 harebell ***** válasza:
91%

Hogyhogy mit akar? Ismerkedni veled, ezt ki is mutatta, de te nem léptél, sőt, másodjára direkt kerülted.

"ha tényleg engem akar akkor vár" miért várna olyanra, aki nem nyit felé? Azt hitte, hogy nem érdekel téged, mert erre utalt a viselkedésed. Az, hogy tetszettél neki, még nem azt jelenti, hogy csak és kizárólag veled akart volna lenni mindenáron - ha úgy érzi, nálad nincs esélye, mással viszont kölcsönös a szimpátia vagy vonzalom, akkor mással fog ismerkedni és kész.

2022. márc. 6. 09:10
 16/17 anonim ***** válasza:
82%
Nem értem. Neked egyszerre csak egy ember szokott tetszeni? Attól, hogy akkor bejöttél neki, ha nem alakult semmi, nem hívtad randira, mire kellett volna várjon? Talált közben mást, aki gyorsabb volt, ez van. Attól még ha most megint szabad, tetszhetsz neki tényleg.
2022. márc. 6. 13:21
 17/17 anonim ***** válasza:
73%
Kérdező. Jó úton haladsz. Így születnek az incelek. Továbbra is feltételezd másokról a legrosszabbat, sértődj meg mindenen, és várd, hogy kiengeszteljenek és szalaszd el a lehetőségeket.
2022. márc. 6. 16:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!