Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megalázónak éreznétek ezt ti is, vagy én vagyok túl érzékeny?
Amikor megismertem az adott lány akkor egyedül volt, teljesen úgy viselkedett mintha bejönnék neki. Pár héttel később talált barátot. Rossz volt, de elfogadtam hogy nem én kellettem neki. Aztán kb 1 évvel mikor szakítottak újból próbálkozott, de én egy ideig direkt nem foglalkoztam vele. Amiatt mertúgy gondoltam hogy csak addig kellenék amígy nincs jobb. Jól gondoltam, várok egy kicsit, mert ha tényleg engem akar akkor vár. De nem így lett újból lett barátja.
Mit akar ez a lány?
Csak addig lennék neki jó amíg nincs jobb, ugye?
Neki nem rossz hogy így megaláz engem?
Van jobb verzió:
Depis csaj, öngyi hajlam, te próbálod lebeszélni a halálról, elkezdtek ismerkedni, smárolgatni azt összejön az exével, aztán rá kis idővel olyan hangüziket kapsz vissza közös ismerősödtől hogy te eliszod az agyad meg ilyenek.
Gyökér, önző, nincs mit ezen szépíteni.
"Neki nem rossz hogy így megaláz engem?"
Tesz rád magasról, ahogy mindenkire. Csak annyi a lényeg hogy neki jó legyen.
Örülj hogy nem tette tönkre még az életed, csak magadnak köszönheted a jelenlegi rosszat is, azért mert még mindig vele foglalkozol.
Nem érezném annak. Ebből még csak az sem derült ki, hogy akar -e tőled valamit. Ha meg láthatóan nem érdeklődsz iránta, akkor minek próbálkozzon?
Ha akarsz valamit csináld, ne azon gondolkozz, hogy mi lett volna ha, elmegy melletted az élet!
"direkt nem foglalkoztam vele"
Taktikáztál, megszívtad!Jobb őszintének lenni!
Minek tetted az agyad, ha közben meg odáig vagy érte?
Túlérzékeny? Inkább idióta vagy.
Először hetekig adta a jeleket, de te nem léptél. Elkönyvelte, hogy neked nem kell, és keresett mást.
Mivel még mindig tetszel neki, tett egy újabb próbát, de te tojtál rá. Ebből ő levonta a következtetést, hogy téged egyáltalán nem érdekel, esélye sincs. Ezért randizik azzal, aki elhívja, mert az legalább vonzódik hozzá.
A legtöbb embernek többen tetszenek. Ha szingli, akkor szívesen nyitna feléjük, és többnyire az dönt, hogy kivel kölcsönös ez a vonzalom. Te soroltad saját magad a rossz sorba.
Most meg itt pattogsz, hogy ez neked fáj? Szánalmas vagy.
kétszer kaptál ziccerben gólpasszt, kétszer rúgtál lyukat
ez nem a te sportod
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!