Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Srácok, ti megalázónak éreznétek, ha egy lány kisegitene titeket?
Figyelt kérdés
Csak barátok vagyunk, és nekem gazdagok a szüleim,sok pénzt kapok, ő viszont irtó keveset keres, és van, hogy megsajnálom. Pl.néha én fizetem neki a mozijegyet vagy sört, ha összefutunk, mivel ő a lakótársam is,mondtam már neki, hogy osszedobhatjuk a pénzt, és akkor főzök valamit, hogy ne mindig csak azt a szar majkremes kenyeret meg porlevest egye. :/
Ti mit szólnátok ehhez?
Mielőtt valaki megjegyezne, tényleg csak barátok vagyunk, ha hiszitek, ha nem.
20/L, 27/F
2016. máj. 13. 10:32
1/8 anonim válasza:
Mindegy, hogy lány vagy fiú az illető, nekem rosszul esne, ha segítségre szorulnék. Viszont, ha barátról van szó, elfogadnám és amint tudom vissza is adnám. Az, hogy néha ő hív meg, ilyenek beleférnek, hiszen neked nem okoz gondot és neki nagy terhet veszel le a válláról. Am, hogy lettetek lakótársak? Neked jól megy, neki nem és még is egy lakásban éltek?
2/8 anonim válasza:
Hát nekem meg a barátom ilyen, hogy a családja nincs eleresztve, ő még tanul, én is de mi elég jól állunk anyagilag, és én is igyekszem meghívni amikor csak hagyja, de tudom hogy nem szereti szóval nem erőltetem. Inkább nem járunk moziba és itthon nézünk filmet, stb. Szerintem kedves gesztus, gondolom ő is tudja hogy miért teszed, sajnálom én is hogy a barátomnak ez kicsit kínos, mert én szívesen adnék neki többet is.
3/8 anonim válasza:
Ez valóban egy nagyon kellemetlen és kényelmetlen helyzet, nekem is nehezemre esne elfogadni a segítséget, nagyon bántana, ha ennyire ki lennék szolgáltatva. Egy párkapcsolatban még oké, de baráti kapcsolatban ilyen szintű anyagi rászorultság, függés nem lenne oké, nagyon szánalmasnak érezném magam.
4/8 anonim válasza:
szerintem főzzél "véletlen" nagyobb adagot és ajánld fel neki h neked ez túl sok nem kér belőle ?
vagy rendelsz pizzát és tegyél neki is egy tányérra pár szeletett
5/8 anonim válasza:
Nem, én nem veszem komolyan annyira a pénzt, mint mások, és mivel én is önzetlenül segítenék másokon, ha sok pénzem lenne, így természetesen elfogadnám.
6/8 anonim válasza:
ne is laknék veled együtt. ez nem önérzet, hanem kellemetlenség. főleg ha csak barátok vagytok.
7/8 anonim válasza:
Engem különösebben nem zavarna. Ha tudom, hogy megteheted és hogy szívesen teszed, akkor csak simán hálás lennék. Tudom, hogy hülye helyzet kicsit, de szerintem hülyeség eleve megalázónak érezni az efféle támogatást. És persze a lehetőségeimhez mérve megpróbálnám valahogy viszonozni.
8/8 A kérdező kommentje:
Azért lakik most velem, mert a előző albérletei még drágábbak voltak, még úgy is, hogy 4-en laktak együtt...
2016. máj. 13. 15:18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!