Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Miért keres meg időről időre?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért keres meg időről időre?

Figyelt kérdés

Egy sráccal 7 éve ismerkedtem meg, akkor 22 éves voltam. Egyéjszakásnak indult, aztán egy pár hónapos rövidke kapcsolat lett belőle, sok érzelemmel. Én hagytam el mert azt láttam, sehova nem vezet a dolog.

Pár eltelt “üres” év után, kb. 2 éve ismét időről időre megkeres, a menetrend pedig mindig ugyanaz. Találkozunk, összerúgjuk a port, ràvágom az ajtót. Felzaklat, megy a soha többet, mert azt látom ismét, hogy ez sehova nem visz. Ennek ellenére keres újból.

Miért kopogtat időről időre, ha semmit nem akar? Mi vezényel ilyenkor titeket pasikat?

Én magam szégyellem a kérdést, és azt hogy mindig újra felkavarodnak az érzéseim. Köszi ha írtok tapasztalatot.

2022. márc. 5. 18:54
 1/5 anonim ***** válasza:
42%
Hülyít. Ha akarna valamit, már közölte volna. A legegyszerűbb, ha letiltod mindenhol.
2022. márc. 5. 19:06
 2/5 anonim ***** válasza:
tudja, h. kiírod ide, gyakorira... nem komoly, kuka.
2022. márc. 5. 19:10
 3/5 anonim ***** válasza:
Szex miatt
2022. márc. 5. 19:11
 4/5 anonim ***** válasza:

"azt látom ismét, hogy ez sehova nem visz. Ennek ellenére keres újból."

Itt összekeveredik benned, hogy mi kinek az érzése, az övé vagy a tied.

TE látod, hogy nem visz sehova, ettől mért kéne NEKI nem közeledni?...

Ő nyilvánvalóan tök mást gondol és érez.

Te küldöd el mindig, ő meg mindig jön.

2022. márc. 5. 19:13
 5/5 A kérdező kommentje:

Első és hármas: köszi, hasonlóan gondolom, de jó, ha független kritikát kap az ember.

Kettes: nem teljesen értelek.

Négyes: köszi neked is. Az ő viselkedése miatt érzem azt, hogy nem vezet sehová. Nem arról van szó, hogy ostromol. Azaz ideig óráig, a maga módján de, csak aztán lemondja a talit, mást állít, stb. Ezt szoktam megelégelni.

2022. márc. 5. 19:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!