Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan tegyem stabillá a kapcsolatom. Hatalmas szerelem a miénk de időről időre a párom elbizonytalanodik, hogy mit is szeretne. Hogyan viselkedjek?

Figyelt kérdés
7 éve vagyunk együtt a párommal. 3 év után szakított velem, mondván h élnünk kell mert nagyon fiatalon jöttünk össze. Több mint egy év után ki akart békülni velem, mindent megtett ezügyben. Fél év huzavona után kibékültünk és hozzánk költözött.Minden tökéletesen müködik közöttünk. Azóta eltelt 3 év. 2. Év után kibukott belőle, hogy elbizonytalanodott, de ha szakításhoz kerülne a sor pedig ragaszkodik hozzám és nemtudna elengedni. Én sem akarom őt, hiszen életem szerelme. Nem meri megkérni kezem mondván mivan ha nem tart örökké? Tudom kicsit beteges, de nen tudom mit tegyek. Olyan a kapcsolatunk mintha csak rajta mulna és ezt nem szeretném. Hogyan érhetném el, hogy A Nőként tekintsen rám?

2018. márc. 9. 14:34
 1/9 anonim ***** válasza:
89%
Sajnos sehogy. Most nyilván tagadni fogod, amit írok, és nem akarod elhinni, és ez normális. Majd pár év múlva meglátod. A párod már nyilvánvalóan nem szeret, és meg akar tőled szabadulni, csak a megszokás és az évek melletted tartják. Lehet, hogy a párod is ilyen típus, aki csak akkor tud lépni, ha lesz egy másik nő. Akkor majd elhagy, te pedig szépen lassan feldolgozod, és örülni fogsz, hogy nem mentél hozzá. Csak ne sokáig pazarold az éveidet mellette, ha szeretnél megállapodni és családot.
2018. márc. 9. 14:43
 2/9 anonim ***** válasza:
93%

Az a kapcsolat soha nem lesz stabil, ahol valamelyik fél "élni" akar. Normális kapcsolatban ilyen ugyanis nincs!

Csinálhatsz te bármit, állhatsz féllábon, hányhatsz cigánykereket, ő akkor sem fog téged komolyan venni azok után, hogy szabadon jöhet(ett)-mehet(ett) a te beleegyezéseddel.

2018. márc. 9. 14:45
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Ezt hatalmas megszokásnak hívják, ahol fél elengedni a fix puncit a kedves párod.
2018. márc. 9. 14:55
 4/9 anonim ***** válasza:
100%

Elárulok egy titkot: A "hatalmas szerelemben" nincs bizonytalanság, nincs huza-vona.

Te komolyan azt akarod elérni, hogy nőként tekintsen rád? :D Pff...

Inkább emelt fővel, de lépj ki ebből a kapcsolatból, mert ez nem vezet sehova sem.

Nem mer megkérni, mert talán nem tart örökké? :D Szólj már neki, hogy az élet is véges...

Legyen eszed. Szép, hosszú idő ez, érthető a ragaszkodásod, de ezzel csak kínzod magad.

2018. márc. 9. 15:18
 5/9 anonim ***** válasza:
100%

Hatalmas szerelem a miénk"

Mitol olyan hatalmas?

Szerintem te rabja vagy valaki olyannak, aki talan soha nem letezett, csak te akartad annak latni..

2018. márc. 9. 15:39
 6/9 anonim ***** válasza:
Ha ezt jelenti a hatalmas szerelem, inkább szingli maradok. :'D Ébresztő kérdező! Ez a kapcsolat úgy rossz, ahogy van! Lépj ki belőle. Így is kár volt ennyi évet rá elpocsékolni.
2018. márc. 9. 16:33
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
Párod egy gyáva p*cs, fél kilépni a komfortzónájából. Tedd meg te, hosszú távon jobban jársz.
2018. márc. 9. 19:00
 8/9 A kérdező kommentje:

Hát...köszönöm a válaszokat

Kicsit megbántam, hogy beírtam ide a kérdést..valószínűleg csak fáj az igazság, de ez ellen nem tudok mit tenni.

Majd az idő eldönti a sorsunkat.

2018. márc. 10. 09:08
 9/9 anonim ***** válasza:

Kérdező, ne bánd, hogy megkérdezted. Nyílván nem ilyen véleményekre számítottál, mert Te aki benne vagy, és érintett, másképp érzékelted, beleringattad magad a "hatalmas szerelem" illúziójába, és nem is akartál tovább látni. A kívülállók sokszor jobban átlátják a helyzetet, mert nem elfogultak.

Én is azt gondolom, hogy a nagy szerelem max részedről van meg, nála egész biztosan nincs. És lehet, hogy erről ő maga sincs tudatában. Ő is benne ragadt ugyanabban az illúzióban mint te, ámítjátok magatokat és egymást ezzel az egésszel, és csak belül, tudat alatt valahol érzi, hogy valami nem stimmel. Azért jön elő időnként a bizonytalanság, az "élni akarás", meg hogy nem fog örökké tartani.

Én is voltam egyszer így, hogy annyira rögeszmémmé vált egy szerelem, hogy észre se vettem, hogy már rég elmúlt. Csak mikor vége lett (ő szakított), és a szakítás nem szomorúsággal töltött el, hanem egyenesen megkönnyebbüléssel, akkor döbbentem rá.

Ő is valami ilyen helyzetben lehet, kötődik hozzád, meg benne van egy nagy adag megszokás, ezért hiszi azt, hogy nem bírna elengedni, de közben jobban elköteleződni se bír, mert belül érzi, hogy nem azt akarja.

Hát sajnálom kérdező, de szerintem jobb szembe nézni a helyzettel, mint álomvilágban élni. Előbb utóbb úgy is ki fog ütközni, csak annál jobban fog fájni.

2018. márc. 10. 14:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!