Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért jut eszembe időről időre?
Van egy lány akinek nem kellettem de én nagyon szerettem mégis. Rengeteget szenvedtem és még többet vártam rá. Közben teljesen eltűnt az életemből, fél éve lassan semmit sem tudok róla és nem is lehetséges megtudnom. Facebookon is megszüntettem vele minden kapcsolatot. Én elkezdtem összeszedni magam, és helyre tenni az életem, mert teljesen tönkrement, amiben ő volt az utolsó csepp a pohárba. Haladok a dolgaimmal, sokszor abszolút nem érzem hogy hiányozna de néha mégis eszembe jut, és rámtör. Ilyenkor nagyon hiányzik és rosszul érzem magam. Ma ismét eszembe jutott és extra mód fáj és rájöttem hogy miért érzem különösen fájdalmasnak ezt most. Azért mert pár nap múlva lesz egy éve hogy először találkoztunk. Emlékszem abban a pillanatban szerelmes lettem belé... :( félek hogy egész nyáron ebben fogok élni mert eszembe jut hogy mennyire jól éreztem magam vele és mennyire szép volt a nyár vele. Nyár végén vallottam be neki hogy mit érzek de nem lett belőle semmi...
Na szóval visszakanyarodva miért van az hogy néha mégis beugrik hogy hiányzik nekem és fáj? Miért nem tudom végleg elfelejteni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!