Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Mit csináljak, ha iszonyú...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak, ha iszonyú szerelmes vagyok?

Figyelt kérdés

Alig tudok koncentrálni a feladataimra. Sajnos a helyzetet nehezíti, hogy nem tudunk akármikor találkozni, mert távkapcsolat. És az az igazság, hogy szégyen, vagy nem, de felnőtt fejjel talált rám a szerelem. Eddig senki iránt nem éreztem ilyet. De sokszor érzem, hogy borzasztóan hiányzik és nélküle nagyon magányos lennék. Valaki segítsen, hogy mit lehet ilyen helyzetben tenni, ami enyhíti ezt a fájdalomhoz hasonló érzést. 😅

Jól esett kiírni magamból. Úgyhogy, aki hasonló helyzetben van és szeretne róla beszélni, nyugodtan írjon privát üzenetet.

2022. márc. 2. 11:54
 1/8 anonim ***** válasza:
57%
Mit csinálj? A dolgodat, tul sokáig ugysem fog tartani ha távkapcsolat, semmi értelme az ilyennek.
2022. márc. 2. 12:00
 2/8 anonim ***** válasza:
0%

En is voltam már felvillanyozva, de mint aki be van drogozva, olyan szinten.

Nagyban segitett, hogy a barátom maximálisan ugyanazt érezte, es a munkahelyemen lazán tudtam vele online forro droton lenni, ő pedig abazolut kötetlen munkaidőben van.

Azaz együtt éltük meg az elvakult repkedést rajongást, ez mellett hatalmas szenvedélyes szex is ment mindig

(1 év múlva elkezdett lekezelni mert nyeregben érezte magát, azt hitte elég a kaocsolatbq csak a f.rka meg ő, ugy otthagytam, mint a szélvész. Azota az uj barátommal repkedünk. Elmondja 20 szor is egymás után hogy szeretlek szeretlek szeretlek szeretlek szeretlek, és az uj barátom az előzőhöz képest méginkább rajong!

Videochat is simán megy, volt aki miatt a zebrán is majdnem elütöttek,(nekem piros volt, de átmentem) annyira a chatben voltam.

Munkahelyem maximálisan tolerálja. Határidőket kell csak betartanom. Most is melohelyről gy -zom.

2022. márc. 2. 12:00
 3/8 A kérdező kommentje:
Én munkahelyem is tolerálja szerencsére.
2022. márc. 2. 12:04
 4/8 anonim ***** válasza:
66%

#1 Honnan sikerült leszűrni ezt a végtelenül buta következtetést?

Kérdező, ez idővel picit csillapodni fog, ami teljesen természetes. Kezdetben, ha az ember igazán szerelmes, akkor ezt érzi, én is így voltam. Nálunk 2 év után jött el az összeköltözés ideje, négy éve élünk együtt és a mai napig rajongunk egymásért, de azért napközben kibírjuk egymás nélkül, hiszen tudjuk, hogy esténként csak egymáséi vagyunk ❤

2022. márc. 2. 12:05
 5/8 anonim ***** válasza:
67%

Az tök jó, hogy nektek összejött, de nem minden távkapcsolat végződik összeköltözéssel. Sőt általában a távolság miatt tönkre mennek az ilyen kapcsolatok. Azt nem árt tisztázni a kapcsolat elején, hogy mennyire komolyan gondolják a felek, ki lesz az aki feladja az addigi életét, és a másikhoz költözik. Sokan ebbe a részébe nem szoktak belegondolni, csak mikor már komoly lelki sérülésekkel szakítanak.

A kérdésre válaszolva: Amíg szerelmes vagy, az jó érzés, meg kell élni, nem baj az ha kicsit dekoncentráltabban megy minden. Az a lényeg, hogy ez viszonozva is legyen. Ezen csak az idő múlása segít. :)

2022. márc. 2. 12:25
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
5-ös, az elején ígérgetni könnyű, amikor még semmi tétje nincs. Láttam én már olyat, hogy ment a nagy ígéret, aztán, mikor költözésre került volna a sor, akkor hirtelen köddé vált az illető.
2022. márc. 2. 12:31
 7/8 anonim ***** válasza:
100%

Igazad van, én ezért nem kezdek bele soha távkapcsolatba. De persze megértem azokat is akik nem így gondolják. Aki nem mobilis, tudja magáról, hogy nem változtatna lakóhelyet és munkahelyet az jobban jár ha bele sem kezd. Az már más kérdés, hogy valaki agyilag nincs olyan szinten, hogy önismeret útján ezt felmérje önmagáról, és hitegeti a partnerét, hogy költözni fog, ami persze nem következik be. Ez már a szemétség kategória. (#5-ös vagyok)

2022. márc. 2. 12:45
 8/8 A kérdező kommentje:

Azért láttam én már olyat is, hogy kisebb távolság mellett ijedt meg az egyik fél, amikor elköteleződésre került volna a sor.

Persze, benne van a pakliban.

2022. márc. 23. 00:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!