Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Megnéztem a Ragadozó madarakat...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megnéztem a Ragadozó madarakat meg az öngyilkos osztagot és mit csináljak, ha szerelmes lettem Harley Quinn-be?

Figyelt kérdés

2021. nov. 16. 22:04
 1/10 anonim ***** válasza:
37%
Nézz meg egy másik filmet egy másik jó pasival.
2021. nov. 16. 22:06
 2/10 anonim ***** válasza:
49%

Margot Robbie-ba beleszerelmesedni nem nehéz. Nőként mondom. De a karakterbe már problémás, de ha tini vagy akkor talán az is oké, csak akkor eltévesztetted a kategóriát.

Ha felnőtt vagy, akkor viszont nagyon gáz. Ez olyan mintha én Batmanbe zúgnék bele, nem George Clooneyba, vagy Supermanbe, nem Henry Cavillba.

Mondjuk nem te lennél az első hibbant itt a felnőttben, néhány napja egy elmebeteg azt kérdezte hogy kitől féltenénk a pasinkat, és a felsorolásban ott volt az is, hogy kitalált filmes karakter 🤦

2021. nov. 16. 22:11
 3/10 anonim ***** válasza:
16%

Kettes, hát ezen felnevettem. :D

Amúgy ha láttad a Macskanő c. filmet... Azért az ilyen kinézetű, bőrszerkós nők nem csak filmvásznon feszítenek. ;)

Ilyen téren még valós veszélyt is jelenthetnek.

28/F

2021. nov. 16. 22:20
 4/10 anonim ***** válasza:
78%
Verd ki
2021. nov. 16. 22:22
 5/10 anonim ***** válasza:
63%

Bőrszerkó oké, sokan hordunk ilyesmiket. De maszk is? Ugrál is az épületeken? Mert én pl nem 🙄

Viszont fordítva, nem sok Batman rohangál az utcán, vagy Pókember 😅

2021. nov. 16. 22:25
 6/10 anonim ***** válasza:
14%

Hármas vagyok. Amúgy jobban belegondolva nem is írt hülyeséget a másik kérdés kérdezője.

A Macskanő című filmben a címszereplő egy kitalált filmes karakternek számít.

De Halle Berry a macskanő jelmezében, az utcán sétálva a valóságban már nem kitalált karakternek minősül, és valóban csorogna utána a nyálam. 🤗 Ami ha lenne párom okot adhatna a féltékenységre...

2021. nov. 16. 22:27
 7/10 anonim ***** válasza:
33%
Csak arra akartam ezzel célozni, hogy kitalált karakter alatt nem feltétlenül rajzolt, animált karaktert kell érteni.
2021. nov. 16. 22:31
 8/10 anonim ***** válasza:
78%
Keress egy cosplayes csajt. A cosplayes csajok szívesen beöltöznek otthon is
2021. nov. 16. 23:28
 9/10 anonim ***** válasza:
66%

- kérdés célt tévesztett, a tini párkapcsolatokba kellett volna

- ha ez felnőttként történt veled, keress fel pszichológust és meséld el neki ezt.

2021. nov. 17. 05:38
 10/10 anonim ***** válasza:

Semmi baj azzal ha tetszik egy híresség vagy fantáziálgatsz róla bármennyi idősen ezért nem kell pszichológushoz menni Jézusom.

Csak annyi a lényeg, hogy ez a való életben párkapcsolat vagy parkereses téren ne befolyasoljon semmit, szinglikent egesznap almodozhatsz Harleyrol nem artasz vele senkinek

2021. nov. 17. 08:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!