Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megnéztem a Ragadozó madarakat meg az öngyilkos osztagot és mit csináljak, ha szerelmes lettem Harley Quinn-be?
Margot Robbie-ba beleszerelmesedni nem nehéz. Nőként mondom. De a karakterbe már problémás, de ha tini vagy akkor talán az is oké, csak akkor eltévesztetted a kategóriát.
Ha felnőtt vagy, akkor viszont nagyon gáz. Ez olyan mintha én Batmanbe zúgnék bele, nem George Clooneyba, vagy Supermanbe, nem Henry Cavillba.
Mondjuk nem te lennél az első hibbant itt a felnőttben, néhány napja egy elmebeteg azt kérdezte hogy kitől féltenénk a pasinkat, és a felsorolásban ott volt az is, hogy kitalált filmes karakter 🤦
Kettes, hát ezen felnevettem. :D
Amúgy ha láttad a Macskanő c. filmet... Azért az ilyen kinézetű, bőrszerkós nők nem csak filmvásznon feszítenek. ;)
Ilyen téren még valós veszélyt is jelenthetnek.
28/F
Bőrszerkó oké, sokan hordunk ilyesmiket. De maszk is? Ugrál is az épületeken? Mert én pl nem 🙄
Viszont fordítva, nem sok Batman rohangál az utcán, vagy Pókember 😅
Hármas vagyok. Amúgy jobban belegondolva nem is írt hülyeséget a másik kérdés kérdezője.
A Macskanő című filmben a címszereplő egy kitalált filmes karakternek számít.
De Halle Berry a macskanő jelmezében, az utcán sétálva a valóságban már nem kitalált karakternek minősül, és valóban csorogna utána a nyálam. 🤗 Ami ha lenne párom okot adhatna a féltékenységre...
- kérdés célt tévesztett, a tini párkapcsolatokba kellett volna
- ha ez felnőttként történt veled, keress fel pszichológust és meséld el neki ezt.
Semmi baj azzal ha tetszik egy híresség vagy fantáziálgatsz róla bármennyi idősen ezért nem kell pszichológushoz menni Jézusom.
Csak annyi a lényeg, hogy ez a való életben párkapcsolat vagy parkereses téren ne befolyasoljon semmit, szinglikent egesznap almodozhatsz Harleyrol nem artasz vele senkinek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!