Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem bírom tovább?
Művészként beleszerettem az állandó modellembe/múzsámba. Az a probléma hogy van pasija akit nem szeretne eldobni. De elvileg kedvel engem, sőt, le is feküdtünk. A pasi nem tud semmiről, még arról se hogy modellkedik a hölgy, annyira elhanyagolja.
Igazából nem szeretném hogy velem legyen, mivel túl jó hozzám, szóval örülök hogy van neki valaki, bár a választásával nem teljesen értek egyet mert látom hogy boldogtalan.
Én viszont képtelen vagyok élni nélküle, fáj gondolni is rá, sose vágytam ennyire senkire.
Egyre gyakrabban gondolok arra hogy felkötöm magam.
Van bármi más kiút?
Lelkisegély felhívtam már, de leráztak annyival hogy ilyesmivel nem foglalkoznak.
Érthető mivel művész vagy ezért sokkal mélyebben élsz meg minden érzelmet. Nem véletlen ilyen gyakori az öngyilkosság vagy az alkoholizmus, tudatmódosítók a legnagyobb művészeknél.
Egy "átlag" ember nem is biztos hogy a témában tud segíteni neked, nem érzi át ezeket a mély érzelmeket.
Nekünk az első szerelmi csalódás megvolt 16 évesen a gimiben, onnantól minden nő egyforma: csak a pénzünket akarja, nekünk meg csak a p . ncija kell. szerelem max a hollywoodi filmek blődsége, persze ha van egy kis szerencsénk, találunk olyan párt akit tényleg szerethetünk. de ez mondjuk 4-5 év alatt alakul ki. pár hónapos szerelemtől nem szokott akkora hatalmas szerelmi bánatunk lenni, mint egy tininek.
Én azt javaslom keress pszichológust és/vagy a saját művészi körödben próbáld ezt kibeszélni, illetve a művészeten keresztül kiélni ezt (mivel más művészek is ezt teszik).
Nem tartom jobbnak magam, bár én legalább figyelek rá, foglalkozok vele. De tény hogy mindkettőnknél jobbat érdemelne és azt is kívánom neki hogy találja meg!
Már nem rajzolok és festek csak őt, szóval nem fog jönni más. Rá is évekig vártam, mivel maximalista vagyok, ő pedig tökéletes. Persze előtte volt sok modellem, de az összessel szakmai kapcsolat volt csak, picit se érdekeltek. Ő viszont elcsavarta nagyon a fejemet és már képtelen vagyok a boldogságra, csak akkor van egy kis életkedvem ha rám mosolyog.
Az a baj hogy kedvel engem, szóval fájdalmat okoznék neki azzal hogy felkötöm magam. De jelenleg más megoldást nem látok.
Azt azért tudod ugye hogy az érzelmek csak múló dolgok?
Még a legnagyobb beteljesedett szerelem is elhalványul idővel.
Nem azt mondom h holnap, vagy két hét múlva. De idővel elmúlik a kín. Emiatt hülyeség lenne kinyírnod magad. Mások sokkal nagyobb lelki fájdalmakon esnek át, gondolj azokra akiket pl. gyerekkorában a saját szülője megerőszakol. És összeszorított foggal tűrik, eljárnak pszichológushoz, pszichiáterhez, és sok év munkával túlteszik magukat rajta. A te problémád ehhez képest (bármennyire is nagynak tűnik most neked) mégse olyan nagy trauma, hogy emiatt meg kéne ölnöd magad.
Meg aztán, még mindig ott a lehetőség, hogy bepróbálkozol nála. Kár lenne úgy meghalni, h közbe titkon ő is rád vágyott, nem? Azért boldogtalan mert nem vagy vele.
A "tökéletes" meg a túl jó hozzád pedig csak az elméd által alkotott tévképzet. Ezeket a tévképzeteket egy kis munkával le lehet vetkőzni. Az ember természeténél fogva nem tökéletes, és minden ember egyenlő, senki sem "jobb" a másiknál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!