Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Nem bírom tovább?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem bírom tovább?

Figyelt kérdés

Művészként beleszerettem az állandó modellembe/múzsámba. Az a probléma hogy van pasija akit nem szeretne eldobni. De elvileg kedvel engem, sőt, le is feküdtünk. A pasi nem tud semmiről, még arról se hogy modellkedik a hölgy, annyira elhanyagolja.

Igazából nem szeretném hogy velem legyen, mivel túl jó hozzám, szóval örülök hogy van neki valaki, bár a választásával nem teljesen értek egyet mert látom hogy boldogtalan.

Én viszont képtelen vagyok élni nélküle, fáj gondolni is rá, sose vágytam ennyire senkire.

Egyre gyakrabban gondolok arra hogy felkötöm magam.

Van bármi más kiút?

Lelkisegély felhívtam már, de leráztak annyival hogy ilyesmivel nem foglalkoznak.

2021. szept. 22. 15:34
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Ember... Ha boldogtalan a párjával, veled pedig boldog, győzködd már, hogy hagyja ott és legyen veled... Csak számomra ennyire egyértelmű a megoldás?

Ezeket a tévképzeteket meg, hogy "túl tökéletes hozzám" meg tényleg felejtsd el. Szereted? Viszonozza? Jól el van veled, szeretne veled bármit is? Ha mindre igaz a válasz, akkor hajrá.

2021. szept. 24. 20:43
 12/15 A kérdező kommentje:

Ő azt hiszi hogy boldog vele.

Na meg velem tényleg nem járna jól. Nagy a távolság, mentálisan se vagyok a helyzet magaslatán (depresszióval küzdök) és tényleg a legjobbat érdemelné.

Csak egyszerűen képtelen vagyok elengedni, túl önző vagyok.

2021. szept. 24. 22:32
 13/15 anonim ***** válasza:
Sajnos én ugyan ebben a cipőben járok mint te..
2021. okt. 7. 13:11
 14/15 anonim válasza:
Na mi lett végül gyerekek?
2023. márc. 31. 14:28
 15/15 A kérdező kommentje:
Pszichiátria lett belőle, mert fokozottan veszélyes lettem önmagamra, enyhe túlzással még a kenőkéseket is elrejtették előlem és a cipőfűzőimet. Azóta eltelt 1,5 év, már nem akarom kinyírni magam, de élni se szeretnék. Azóta nem festettem egy darabot se és nem is néztem senkire. Viszont próbálok találni új modelleket a pszichiáterem tanácsára (művészetterápia) csak eddig 0 jelentkező van sajna.
2023. ápr. 12. 01:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!