Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Belebetegedtem, nem bírom...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Belebetegedtem, nem bírom tovább. Segítene valaki?

Figyelt kérdés

Az elején csak baratkozunk a lánnyal, majd később érzelmeim lettek iránta amit nem viszonzott. Teljesen összetörtem. Annyira mély depresszióba estem miatta, hogy teljesen elhagytam magam. Sokszor 3 napig sem tisztálkodom és fogat sem mosok. Nincs erőm hozzá. Nem tudom mi lenne a véleménye ha így látna. Pedig az ápoltságom és a fogazatom tisztasága amire még helyettem is mindig büszke volt mert állítása szerint a tisztaságom messze átlagon felüli volt....

Na szóval ez bánatom miatt teljesen leromlott és apolatlanul járok dolgozni is az emberek közé. 2 hónapja nem láttam őt. Elképesztően hiányzik de egy találkozó vagy esetleg rendszeres az gyakorlatilag lehetetlen. Egész biztos vagyok benne hogy nem akarná hiába mondta hogy beszélhetünk. Van egy másik hölgy, aki közös barátunk, nagyon közel áll hozzám is és hozzá is, de nem mertem még neki beszélni arról ami bennem van. Pedig ez a lány többször is beszélt neki rólam mert elszólta magát egyszer előttem. És elég sokat voltam szóban. De nem cinkesen, nem gúnyolódva beszélt rólam. Ez nekem fura.

Nagyon összeomlottam és belül tönkrementem ebben. Nem tudom hogy hogyan tovább...

Nem tudom elfelejteni és elfogadni hogy viszonzatlan ez a szerelem... Mindennél jobban szeretem őt. Hogyan éljek így tovább?

2020. márc. 29. 20:53
1 2
 1/12 Noren1989 ***** válasza:
81%
+3680200866
2020. márc. 29. 21:01
 2/12 anonim ***** válasza:
100%

Én annyira szeretek most egy férfit, aki nem lehet az enyém, hogy konkrétan sajog a mellkasom.

De ! Túl kell élnünk. Mert igen is hinnünk kell abban, hogy van valaki a világon, akivel viszonzásra talál ez az érzés.

Muszáj hogy így legyen, túl kell lennünk rajta

Kitartás

2020. márc. 29. 21:02
 3/12 A kérdező kommentje:

1# mi ez a telefonszám?

2# ezt tudom, de soha senki iránt nem tudnám ezt érezni újra

2020. márc. 29. 21:09
 4/12 Noren1989 ***** válasza:
76%
Lelkisegély, barátom.
2020. márc. 29. 21:11
 5/12 anonim ***** válasza:
84%
Fel a fejjel, velem is volt ilyen csak nekem fiúval. Bele voltam teljesen betegedve, de én mondom ha nem neked rendelte el a sors, akkor nem érdemes rajta rágódni. Tudom, hogy szereted de gondolj bele ha a jövőben esetleg lenne köztetek valami (teljes szívemből remélem), akkor a mostani állapotodon csak nevetnél. A közös ismerősnek megemlítheted, hogy "kicsit" hiányzik, de azt kérlek ne mondd, hogy nincs erőd semmihez, mert az elijeszti a lányt. Ez amúgy tényleg igaz, hogy nekünk azok kellenek, akik ilyen lazák és nem stresszelnek dolgokon. Idővel minden jobb lesz és meglátod, hogy napról napra csak boldogabb és kiegyensúlyozott leszel. Aztán majd megtalál téged ami a tiéd:) Igaz történet alapján...:)Kitartást!
2020. márc. 29. 21:23
 6/12 anonim ***** válasza:
56%

Tudod mikor nem fogsz te tudni igazán tisztálkodni? Mikor rájossz, hogy igazan nem is erte meg érte a depi, a könnyek, az hogy nincs erőd. Mikor rájössz, hogy ez csak a te ragaszkodásod és értelmetlenül teltek el a napjaid, ő meg már régen túllapozott rajtad. Nem egy az értékrendetek, nem viszonzott az érdeklődés. Na ekkor!

A fogaidat sose hagyagold el!!! Kesobb mar az fog fajni, de rendesen, es meg a fogorvos utan is, egy jó darabig. Te egy eros srac vagy, vagyis remelem, ilyet sokan ateltunk, ne akadj fent rajta, bármilyen szep is volt, a tested viszont sir azert, hogy foglalkozz vele xD, es ha nem, meg fogja bosszulni magát. Innen, ismeretlenul is kuldok neked egy virtualis tavolelest, es uzenem neked, hogy barmennyire nincs erod, ez nem a vilagvege, hidd el ki tudnál ábrándulni belőle, és vár még rád más, aki szerethetsz es akinek fontos lehetsz, csak a lehetoseget ad megg magadnak!!! ;)

N

2020. márc. 30. 02:21
 7/12 anonim ***** válasza:
Hidd el, az sokkal rosszabb, amikor viszonzott és mégse lehet semmi.
2020. márc. 30. 03:13
 8/12 anonim ***** válasza:

Első lépés, irány a zuhany, leápod magad,

Aztán fog az menni belül is.

2020. márc. 30. 06:06
 9/12 Deák Dominik 2020 ***** válasza:
84%
Van aki könnyebben teszi túl magát ezen, van aki nehezebben. Én is ki voltam hónapokig, de már nem vagyunk egy környezetben és lassan enyhül a fájdalom. Addig ki kell bírni, amíg nem lesz elviselhető mértékű.
2020. márc. 30. 06:37
 10/12 A kérdező kommentje:
7# De miért? Érdekes amit írsz. Elmeséled?
2020. márc. 30. 10:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!