Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi az istent csináljak ha szerelmes vagyok a lány barátomba?
Egyre nehezebb beszélni vele, és rejtegetni az érzéseimet. Folyton írnék, vagy hívnám, folyton vele szeretnék lenni.
Hogyan lehet leküzdeni ezt? Ne keressem, és kerüljem amennyire csak lehet, és majd elmúlik? Vagy mi a f*szt csináljak? Kezd elegem lenni ebből az érzésből.
Az a baj, hogy nem merem bevállalni, mert félek, hogy 1. bégetném magam, 2. elcseszném a barátságot.
Viszont ha egyáltalán nem foglalkozok vele akkoris elcseszem a barátságunkat, mondjuk ezt már ott elszúrtam, hogy elkezdtem többet érezni, nem mintha ezt lehetne irányítani.
Azért akarom kiverni a fejemből, mert félek ha padlóra vág, akkor az kihatással lesz a munkámra. Voltam már így, és egyszerűen nem tudtam a munkámra koncentrálni.
Komolyan nem tudom, hogy mi a f*szt csináljak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!