Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Mi az istent csináljak ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi az istent csináljak ha szerelmes vagyok a lány barátomba?

Figyelt kérdés

Egyre nehezebb beszélni vele, és rejtegetni az érzéseimet. Folyton írnék, vagy hívnám, folyton vele szeretnék lenni.

Hogyan lehet leküzdeni ezt? Ne keressem, és kerüljem amennyire csak lehet, és majd elmúlik? Vagy mi a f*szt csináljak? Kezd elegem lenni ebből az érzésből.

2022. jan. 5. 16:54
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
78%
Nem. Barátkozunk. Nővel. Pont.
2022. jan. 5. 16:55
 2/15 A kérdező kommentje:
Hát többet nem is fogok.
2022. jan. 5. 17:01
 3/15 anonim ***** válasza:
40%
Nagyon helyes, foglalkozz a céljaiddal.
2022. jan. 5. 17:04
 4/15 anonim ***** válasza:
92%
Vagy esetleg beszéld meg vele mit érzel...
2022. jan. 5. 17:06
 5/15 anonim ***** válasza:
75%
Probalkozz be nala, azt ha nem jon ossze legalabb nem kell kerulgetned. Ha osszejon akkor meg.orulsz.
2022. jan. 5. 17:10
 6/15 anonim ***** válasza:
32%
Irkálj mással is. Alap
2022. jan. 5. 17:12
 7/15 anonim ***** válasza:
100%
Hát ez szívás. Mondd el neki, mit érzel!
2022. jan. 5. 17:47
 8/15 A kérdező kommentje:

Az a baj, hogy nem merem bevállalni, mert félek, hogy 1. bégetném magam, 2. elcseszném a barátságot.

Viszont ha egyáltalán nem foglalkozok vele akkoris elcseszem a barátságunkat, mondjuk ezt már ott elszúrtam, hogy elkezdtem többet érezni, nem mintha ezt lehetne irányítani.

Azért akarom kiverni a fejemből, mert félek ha padlóra vág, akkor az kihatással lesz a munkámra. Voltam már így, és egyszerűen nem tudtam a munkámra koncentrálni.

Komolyan nem tudom, hogy mi a f*szt csináljak.

2022. jan. 5. 18:10
 9/15 anonim ***** válasza:
100%
Majd 35 fölött megtanulod, hogy ne barátkozz ellentétes neművel! De még mondig jobb, ha elmondod neki, minthogy eltitkolod. Lehet, hogy ő is így érez.
2022. jan. 5. 18:25
 10/15 anonim ***** válasza:
100%
Figyelj, a barátság már el van cseszve, ez már nem barátság. Innentől kezdve nyugodtan el is mondhatod neki, akár össze is jöhet. Ha meg nem, hát, úgyse tudnád másképp megoldani, mint hogy nem beszélsz vele.
2022. jan. 5. 18:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!