Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Mi az istent csináljak ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi az istent csináljak ha szerelmes vagyok a lány barátomba?

Figyelt kérdés

Egyre nehezebb beszélni vele, és rejtegetni az érzéseimet. Folyton írnék, vagy hívnám, folyton vele szeretnék lenni.

Hogyan lehet leküzdeni ezt? Ne keressem, és kerüljem amennyire csak lehet, és majd elmúlik? Vagy mi a f*szt csináljak? Kezd elegem lenni ebből az érzésből.

2022. jan. 5. 16:54
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Ez a 16 éves?
2022. jan. 5. 19:13
 12/15 anonim ***** válasza:
Simán elmondhatod neki, ennél szarabb úgyse lesz.
2022. jan. 6. 12:35
 13/15 anonim ***** válasza:
10-es jól mondja!
2022. jan. 16. 23:48
 14/15 anonim ***** válasza:

Én nőként voltam ugyanígy, inkább le se írom meddig...

Utalj rá hogy többet érzel, bár kellene hogy magától is lássa. Öleld, puszild hosszabban, érintsd meg sokszor, nézz mélyen a szemébe. Ebből értenie kell. Ha elhúzódik, akkor 2 dolgot tehetsz;

Lelépsz, és többet nem foglalkozol vele, akkor se ha úgy érzed megőrülsz, es bízol benne hogy majd elmúlik,

Vagy elfogadod hogy csak barát lehet, és megpróbálod beérni ennyivel, megpróbálsz örülni annak, hogyha csak ilyen formában is, de a közelében lehetsz.

2022. jan. 17. 06:26
 15/15 anonim ***** válasza:
Mi lett?
2022. jan. 19. 21:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!