Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerelmes lettem egy lány barátomba, mit csináljak?
Figyelt kérdés
2016. febr. 23. 20:22
1/12 A kérdező kommentje:
24 éves férfi vagyok, igen még mi se növünk fel sajnos :D :/
2016. febr. 23. 20:22
3/12 anonim válasza:
Két dolgot tehetsz: vagy elmondod neki vagy nem.
4/12 anonim válasza:
Ez bizony szívás.
Probálj felhagyni a dologgal ha legalább barátként megakarod tartani
5/12 Dew-i válasza:
Szeresd.
A világ legcsodálatosabb dolga a szerelem.😃
6/12 anonim válasza:
Felnőtt emberek vagytok,megbeszélitek,ha azt mondja hogy nem,akkor még mindig megbeszélhetitek hogy nem fog közétek állni a dolog.
7/12 anonim válasza:
Egy alapdolgot nem ártana tisztázni: a kérdező lány, vagy fiú?
8/12 anonim válasza:
A szerelem nem betegség, hanem állapot.
Szerintem ne az internet névtelen tanácsadóit kérdezd, hanem beszélj a barátoddal. Ha valóban jóbarátod nyugodtan jelezheted neki gondolataid.
Ha már válaszoltam, egy tanács:
Ne dönts helyette, ne add a választ is kérdésed mellé. Arra fókuszálj amire vágysz, ne arra, hogy 6 milliárd ember szerint mi helyes.
9/12 anonim válasza:
"A válaszíró 100%-ban hasznos válaszokat ad."
Ilyet is rég láttam már errefelé.
10/12 A kérdező kommentje:
fiú vagyok, ő meg lány, mondjuk barát az inkább fiúra utal, de lány barátom :)
2016. febr. 27. 15:14
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!